Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość se5y54y

Pytanie dla tych co ćwiczą na siłowni

Polecane posty

Gość se5y54y

Witam Mam 26 lat, 185cm i 83kg.Chcę nabrać masy bo jestem szczupły, przy swoim wzroście nie podoba mi się to.Jaką odżywkę polecacie do 150zł na jeden porządny cykl ??

Gość bogaty samotny
Odżywkę na mózg najlepiej. Silną.

Gość zastanwaiam się?
Człowieku przy takim wzroście ta waga jest optymalna Jesli w gre nie wchodzą sterydy to każdy wysportowany koles bedzie mniej więcej tyle wazył przy takim wzroście z ta róznica że będzie miec super ciało i będzie wyglądac np na 100 po za tym jak zaczynasz ćwiczyc to chudniesz zobacz sobie cos z activlab stosunkowo nie droga firma a jakosc dobra skoro nie ćwiczysz to co ci moge doradzic białka i keratyna

Gość bogaty samotny
Jasne. Niech sobie zafunduje złogi białkowe na nerach na początek.

Gość do autora Topikuuuuuuuu
chłopie, masz wagę w dolnej granicy normy, więc nie wydziwiaj. Jak chcesz przypakować przy pomocy odżywek/sterydów, to pakuj, Twoje małpy, Twój curk i Twoje życie. Przy okazji będziesz miał jądra jak żołędzie i baba z łóżka Cię wygoni. Więcej nt. Sterydów, ćwiczeń na masę mięśniową znajdziesz w necie w t. "Obciążenia statyczne i dynamiczne w treningu sportowym" na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Prawidłowe WMC znajdziesz w t. "Chudnij bez wyrzeczeń"

Gość lol lol
sluchaj :D jak idziesz pierwszy raz na silownie to ne ptorzebujesz zadnch odzywek :D na poczatku sa takie przyrosty i efekty jakich po 10 latach z najlepszymi suplementami nie osiagniesz na poczatku sobie daruj i pocwicz zwyczajnie, zoabczysz i sie zdziwisz o ile bedziesz cwiczyc uczciwie i regularnie