Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała9209

pryszcze na pośladkach które wszystko psują :((((

Polecane posty

Gość Mała9209

Witam. mam taki problem ,że od 3 lat mniej więcej mam na pośladkach krostki, są nie wielkie . nie moge się ich pozbyć w żaden sposób , na pewno też nie jest to uczulenie, a strasznie mnie to krępuje w sprawach intymnych z moim facetem, co wszystko psuje, bo nie mogę się rozluźnić :(((((.

Gość 23234
pewnie zwykłe potówki, od kiedy nosi się cieplejsze rzeczy prawie wszystkie kobiety takie mają na jesień/zime

Gość Mała9209
ale ja mam je w zime czy lato , strasznie mnie to krępuje , np kiedy chce się kochać z chłopakiem , i jest jakaś pozycja od tyłu , to nie chce , albo unikam jej jak ognia właśnie przez te krostki , już mnie to męczy :( . a wstydzę się z tym pójść np do dermatologa .

Gość we dupie
dłużej się wstydź, tępa bladzi, to na pewno ci przejdzie :O

Gość 23234
albo daj sobie spokój z tym, przecież facet jak jest podniecony (a do tego jesteście w związku, czyli też zakochany), to nie zwraca uwagi na takie rzeczy albo mu powiedz że wstydzisz się tego, zobaczysz że sam powie że nie przeszkadza mu to, albo nawet że tego nie zauważył albo ściemniaj światło, lub kochaj się tylko w pozycjach gdzie nie pokazujesz tyłka

Gość 23234
aha, jeszcze proponuję, żeś opaliła sobie tyłek, to wysusza trochę skórę i krostki znikają (ja dzięki opalaniu pozbyłam się krostek na plecach) na słońce nie masz co liczyć, ale idź do solarium, wystarczy ze 2 razy

Gość Mała9209
na solarium nie za bardzomoge chodzić bo mam trzy dość duże pieprzyki na plecach ,no chyba że je zakleje jakimś plastrem ale spróbuje :) może faktycznie pomoże :) a tak na marginesie ciężko jest kochac się tylko przy ciemnym świetle , badz w pozycjach gdzie nie widać tyłka :) nieraz jest spontan, w dzien, gdzie jest jasno i podniecająco . i o , wtedy u mnie czasr pryska. ale ok sprobuje tego solarium. Tylko nie chodzilam praktycznie wcale. wiec jak na pierwszy raz , to na ile minut isc ? 5 ?

Gość 23234
No to najwyżej zostań w koszulce, przez ten jeden i dwa razy i tak się nie opalisz na tyle by było widać różnice między plecami a tyłkiem co do minut to już poradzi Ci pani w solarium

wstydzisz sie isc do dermatologa... tak bo on takich przypadkow nie widzial... nie przesadzaj - po prostu idz do lekarza - wyleczysz i po sprawie a nie najlatwiej to siedziec i plakac i sie uzalac nad soba jakby to byla naprawde powazna smiertelna choroba

Gość kokoszanelllll
umyj sie w końcu bo pewnie to z syfu

Gość OoooooooaaaaaaaA
Ktos dobrze napisał, zebys smarowala sudocremem. On dobrze wysusza. Kosztuje jakies dwie dyszki i jest bardzo wydajny.

Sudocrem też polecam ;) Do tego jeżeli nosisz stringi to przestan i unikaj też koronkowych majtek - tylko delikatna gladka bawelna, najlepiej. Szorty zaslaniajace cale posladki a przede wszystkim ... Przestan nosic dzinsy! Te "krostki" to najczesciej rogowacenie skory przy mieszkach wlosowych spowodowane ciaglym ocieraniem szorstkiej tkaniny o skore i podraznienia tym wywolane - bardzo często to wystepuje też w okolisy kolaan, po bokach. To wszystko wina obcislych (a przy wrazliwej skorze nawet i luzniejszych) dzinsow ;P Mezczyzni tego tak nie odczuwaja, bo przewaznie maja bardziej owlosione tylki, nosza bardziej zabudowane majtki i mniej obcisle spodnie :)