Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem debilką fuck!!

Podchodziłam już 5 razy do prawa jazdy... i nie zdałam jeszcze !!!

Polecane posty

Ale dlaczego?Przeciez powszechnie wiadomo ze za zdanie prawka nie do konca odpowiadaja same umiejetnosci Wszystko zalezy od innych kierowców, egzaminatora, stresu Moja kumpela zdała za pierwszym razem a nikt nie chce z nia jezdzic bo sie boją:P To jak jezdzi to porazka A kumpel - kierowca rajdowy a zdal za 4 razem

nie widziałaś całej sytuacji fakt nie widzialam , ale nadal uwazam , ze bez powodu ncie nie udupil , jakby bylo inaczej moglas zglosic "reklamacje" skoro uwazalas ze wszystko bylo ok.

Kierowca rajdowy kolego ma opanowane wszystkie manewry do perfekcji Panowanie nad autem, skrecanie, samokontrola, a nawet parkowanie. naprawde chłop jezdzi super napewno lepiej niz niejeden egzaminator Ale tak jak pisałam ciezko mu bylo zapanowac nad tymi durnymi szczegolami Ogladanie sie dookola w samochodzie itp.

Moja kumpela zdała za pierwszym razem a nikt nie chce z nia jezdzic bo sie boją . ja zdalam za pierwszym i jezdze lepiej niz moj mąz , ktory prawko ma juz ok 10 lat.Tak to w zyciu bywa :D Autorko , jak sie przyłożysz to zdasz . i pamietaj nie ma co sie stresowac . nie tym razem to nastepnym :D

Kierowca rajdowy kolego ma opanowane wszystkie manewry do perfekcji Panowanie nad autem, skrecanie, samokontrola, a nawet parkowanie. czy ty jestes az tak ograniczony czy udajesz? samokontrola? skrecanie? parkowanie? :-) ja pierd.

zawsze szczery - jaki ty masz problem??Pisze ze chłop jezdzi super a ty ciagle cos tam wymyslasz jego instruktor powiedzial mu ze traci z nim czas bo moze podchodzic do egz od razu I nawet proponował mu kurs na instruktora:P Staram sie udowodnic ze umiejetnosci to nie wszystko!

Gość piczkaxxxxx
na zawsze szczerego nie zwracajcie uwagi lepiej bo on zawsze musi miec inne zdanie choćby nie wiem co , uwaza ze to jest cool :classic_cool:

Ale tak jak pisałam ciezko mu bylo zapanowac nad tymi durnymi szczegolami Ogladanie sie dookola w samochodzie itp. hahahhahaha

nie mam najmniejszego problemu tlumacze jak krowie na rowie to ze ktos jest kierowca rajdowym oznacza, ze startuje w RAJDACH i tyle, moze miec dobry refleks, rozumiec dzialanie szpery ale niekoniecznie zna przepisy ruchu DROGOWEGO i umie przewidywac zachowania innych pojazdow, ktore w przeciwienstwie do RAJDOW poruszaja sie jednoczesnie na DRODZE i to w przeciwnych kierunkach a czasem nawet z boku :-)

Gość nie no stokrotka to kubica
w spodnicy - ledwo zdala, a juz jezdzi lepiej niz maz po 10 latach no tylko pogratulowac... samooceny!

Przygłupas z Ciebie Toż pisze ze poszedl na kurs i jezdził idealnie! Znał przepisy A na egz oblał bo: przed ruszeniem na placu nie obszedł dookoła samochodu i nie sprawdził czy drzwi są zamknięte ,drugi raz po parkuje zbyt dynamicznie - i uwaga - stwarza tym zagrozenie dla innych itp pierdoły Tak bo to są pierdoły!

nie no stokrotka to kubica w spodnicy - ledwo zdala, a juz jezdzi lepiej niz maz po 10 latach no tylko pogratulowac... samooceny! to nie jest moja ocena , tylko ocena mojego meza i moich tesciow

Gość do stokrotki :-)
heh. Ja mam prawko krotko, jakies 3-4 lata i rok po zdaniu też sie troche tym zachłystywalam i uważałam, że świetnie jeżdże. Dziś już, gdy mam więcej doswiadczenia, widzę, że wcale taki ze mnie dobry kierowca nie jest. Mój mąż jeździ 15 lat i o nim mogę powiedzieć, że jest dobrym kierowca, choć czasem też mu sie cos przydarzy, jakas stłuczka. Nawet żeby stokrotka była kierowcą zawodowym, to skoro niedawno zdala, to pewnie brak jej doswiadczenia - a to własnie ono jest najważniesjze na drodze. Zalecam troche samokrytyki...

elementem kursu na prawo jazdy powinno byc zamykanie pacjentow w samochodzie przy 40 rozumiem , ze ciebie tak zamkneli i ci ... niestety nie pomoglo , aby udaru mozgu dostales

Gość nie no stokrotka to kubica
nie no, laska, wymiatasz :D co jeszcze robisz lepiej od innych ludzi???? buahaha nie dam rady, spadam stąd :/

Gość kjhfdegjhwf
Pewnie ten stary idiota ZS dostal, na bank. Taki stary ciec nawet nie wie co to air conditioning :O

Nawet żeby stokrotka była kierowcą zawodowym, to skoro niedawno zdala, to pewnie brak jej doswiadczenia - a to własnie ono jest najważniesjze na drodze. Zalecam troche samokrytyki... doswiadczenie na drodze mam , pojade wszedzie gdzie tylko potrzebuje , nie tylko "w kolo komina"jak wiekszosc z was

Gość fafarafakuropatwa
nie chciałabym spatkać ciebie na drodze a jak juz ci sie uda zdac, to kazdy bedzie sie modlil, zeby taka niemota czasami nie zaparkowala obok