Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna ze szczecina

Który facet tu jest najlepszym erotomanem-gawędziarzem?????

Polecane posty

no to jak mozna się smiac z czegoś czego sie nie czyta?:classic_cool: Zdzichu witac sie ze mną bedziesz :classic_cool:

Gość albo za mało
mamy ci współczuć?czy chwalić?

vera za to jak zrobimy zbiorek Zdzicha bedzie on najczsciej cytowanym autorem na kafe :classic_cool: juz węsze sukaces :P

Zdzichu zobacz jak jestes erotycznie nasączony....napisałes o dłoni a juz Ajron skojarzył to tylko z jednym :classic_cool:

Chamu. Dawno się nie "widzielimy". Mam nowy plan - przyjeżdżam do Ciebie z wódką i książkami Paulo Coelho. :classic_cool: Jeebać SW. :classic_cool: No i 👄 Ci! :)

Tylko moje własne, ale przyznam, że nie konsumowałam ich jeszcze z pieprzem. Uczynię to dzisiaj, to będzie mój debiut kulinarny w tym zakresie :D

Właściwie to mam już zdjęcie które powinnam tu umieścić(przegrałam głupi zakład) ale trochę się wstydzę i zwlekam :)

Właściwie to w zakładzie była również taka opcja, że jak zdjęcia nie wkleję to zniknę stąd grzecznie, rozważam taką ewentualność :D Mam jeszcze trochę czasu do namysłu i korzystam sobie z niego teraz :P

dark a zdjecie jakie? twarzy? cyców tyłka?? czy jeszcze inne? :P

dark weś nie sciemniaj ze wymiękniesz i dasz sie wyautowac jakiemus doopkowi z forume. Bądz baba z jajami i wklejaj :classic_cool:🖐️