Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherisss

czy poronilam ??

Polecane posty

Gość cherisss

Witam! Prosze o pomoc jestem przerazona! Wczoraj rano wykonalam test ciazowy wyraznie wskazal ze jestem w ciazy, wieczorem z tej radosci uprawialismy z mezem seks po czym zaczelam krwawic niedlugo tylko w chwili stosunku teraz juz jest dobrze ale obawiam sie ze poronilam to dziecko :( mieszkam na wyspach wiec lekarze zbagatelizowali to. Co powinnam zrobic czy czekac czy powtorzyc test :((

Gość woda mineralana z cytryna
Nie ma co zaraz mowic,ze proonilas, bo ja na pocztaku ciazy tez mialam krwawienie. Napewno musisz sie udac jak najszybciej do lekarza. Moj ginegolog mowi,ze na pocztaku ciazy zdarzaja sie krawienia po stosunkach, wiec wszytsko mozliwe. MAsz mozlwiosc ojsc do lekarz?

Gość pit z zusu
powtórzony test nic nie da, jak duże było krwawienie, i jaki jest wiek ciąży.

Gość tak jedna ja.......
moim zdaniem nie poroniłaś, bo wtedy bys mocno krwawiła tak jak na miesiączkę, może poprostu jajeczko akurat się dobrze zagnieździło i stąd ta krew, jednak radze pare dni poleżeć sie nie przemęczać i zrezygnowac narazie ze współżycia, a jedyne co w tej chwili mozesz zorbic to udać się prywatnie do lekarza o ile jest to gdzieś 6 tydzień bo wczesniej czasami nic nie widać ale możesz spróbować, jesli chodzi o test to najwczesniej ponownie za 2-3 tyg. bo jesli nawet poroniłaś to objawy jeszcze jakiś czas się utrzymuja, lub badanie beta z krwi i powtórzenie po 48 godzinach jak przyrasta to jest ok

Gość cherisss
nie bylo tego duzo praktycznie wytarlam sie i juz krwi nie bylo a mam 30 lat, apropo lekarza anglicy bagatelizuja takie sytuacje

Gość pit z zusu
To bardziej plamienie niż krwawienie... najprawdopodobniej nic się nie stało.

Gość cherisss
dziekuje dziewczyny za pomoc sprobuje jednak pogadac z tym lekarzem bo jestem niespokojna

Gość woda mineralana z cytryna
dokaldnie, wiem, ze uk tak jest, ale jezeli zalezy Ci na dziecku, a mysle, ze zalezy, to moze udaj sie do polskiej przychodni, zaplacisz 50 funtow, ale ebdziesz spokojniejsza, zrobi Ci usg, chcoia z zdrugiej strony jak to wszesna ciaza.. moglabys dostac luteine.. ale plamienia na prawde czesto seo zdarzaja, uwierz mi jestem w 15 tyg. i tyle strachu co najdalam sie na samym pocztaku jak mialam plamienie dosyc spore, jak dowiedzialam sie,ze jestem w ciazy. ten strach schodzi ze mnie do dzisja, a jest wszytsko ok.