Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhgfdsjhgfnmjytfnjh

Ciąża? Czy to możliwe?

Polecane posty

Kochałam się z moim partnerem w dni płodne i niepłodne do końca, wczoraj dostałam okres, zawiodłam się, bo staramy się o dzidzię, ale ten okres zaczął się dziwnie, krew nie była krwistoczerwona, tylko taka już brązowa jak przy końcówce okresu, leciało mi bardzo mało, można rzec że tylko ta pierwsza plama oznajmiająca i jeszcze kilka kropel i koniec, dziś drugi dzień i wygląda na to że koniec okresu. Myślałam, że może dziś się zacznie, bo zawsze drugi dzień okresu jest taki kumulujący a tu zonk. Czy jest jakieś prawdopodobieństwo że mogę być w ciąży? Czy któraś z Was tak miała?

okres (lub coś co go przypomina) może występować do trzeciego miesiąca ciąży ;) więc lepiej zrobić test/badanie krwi.

tak jest szansa ja tak mialam przy pierwszej poronionej ciazy ale nie to krwawienioe było przyczyna poronienia tylko pozniejsze :( dostałam okres ale byl jakby go nie było na drugi dzien nic... zdziwi lam sie zrobiłam 3 czy 4 dni pozniej test... ciaza niestety nastepny tydzien pozniej silne krwawienie i strata... mozesz byc w ciazy...

Robiłam już tyle razy test że najnormalniej w świecie się boje... że zobaczę I kreskę. Do tego wszystkiego bierze mnie chyba jakieś choróbsko, bo mam katar, głowa mnie boli :/ zimno

Z drugiej strony czuję takie podekscytowanie że może akurat sie udało :D

odczekaj jeszcze 2 dni uspokoj sie postaraj sie zajac czyms innym i wtedy zrob test. powiem ci ze nerwy ci nie pomoga a jak dlugo sie staracie? jak dlugie masz cylke ja przy regularnych cyklach zaszłam po 5 miesiacach od staran :) i teraz mam 5 miesieczna coreczke :P

Jutro rano zrobię, bo wieksze prawdopodobieństwo, chyba że nie wytrzymam i zrobię dziś. Pewnie, że sie pochwalę (o ile będzie czym)

lkjhgfdsjhgfnmjytfnjh -> tylko miej na uwadze że test wykrywa ciążę dopiero w około 14 dniu od zapłodnienia ;)

anastazja - staramy się już pół roku, cykle mam 32-33 dniowe.

levvi raczej kilka dni po zagniezdzeniu zarodka ;) najlepszym rozwiazaniem bylby test betahcg w aptece jest dostepny test firmy clearblue ktory jest duzo bardziej czulu od zwyklych testow

no do 32dni sa regularne. powiem ci co ja robiłam jak wiedzialam ze mam dni płodne to po stosunku podnosiłam dupe i nogi do gory zeby tam do srodka wiecej wpłynelo bo mi duzo wypływalo i tak robiłam w lipcu i sierpniu i chyba pomogło bo w sierpniu zaszłam ha ha :) wiem ze to smieszne ale chyba działą. trzymam mocno kciuki zeby był dzidzius :)

anastazja- to nie śmieszne, też tak robiłam, że nogi do góry, ale dostawałam okres, i teraz kochaliśmy się tak że nie patrzyłam jaki to dzień, na spontana, zawsze do konca :-)

podnosze

Zrobiłam test. Negatywny :'( Powtórzę za parę dni. Wyć mi się chcę, okresu jak się skończył tak go nie ma, piersi bolą.