Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Lady Laroo***

Ranking Gwiazd

Polecane posty

Gość Zawsze Szczery...
i Noxelia

Gość Zawsze Szczery...
Masz gwiazdy o co tobie biega?? :D

Gość Zawsze Szczery...
Chce Ci się takie bzdety czytać? :(

żona-swojego-męża I tak nie wiem o co Ci chodzi,ale mniejsza o większość,nie muszę wszystkiego rozumieć, wredna blondyna Też ją ubóstwiam,jest cudowna

Gość profesjonalny ruchacz
Lady largo daj se siana :D

Gość dfrgg
co za debile zaraz wymieniaja nicki z kafe :O widzicie w temacie gdzies slowo kafe:O?

***Lady Laroo***-- chono tu do mnie milusińska 😘

Gość lady laro bron sie
co ty zona-swojego-meza, kpisz?:D wpadasz tu, pieprzysz ze nie masz fotek, kogo to obchodzi? temat NIE JEST O KAFETERIANACH i hooj go wie czemu plebs, w tym TY, za taki go wzięłaś :O nie dość, że nie zrozumiałaś, to delikatnie nadintepretowałaś co nieco i smiesz jesczze kogos obrazac? wykurwiaj 🖐️

Gość lady laro bron sie
chyba ze sie kooorva uwazasz za medialna celebryte, to kooorva musze cie zmartwic, jestes nikim :O🖐️

lady laro bron sie Żona jest za mało inteligentna to co jej będę tłumaczyć pół dnia, Przetworzyła sobie mój temat w mózgu i tylko tyle wymyśliła,co zrobisz? hahah Och żona aleś dojebała

lady laro bron sie co ty zona-swojego-meza, kpisz? wpadasz tu, pieprzysz ze nie masz fotek, kogo to obchodzi? temat NIE JEST O KAFETERIANACH i hooj go wie czemu plebs, w tym TY, za taki go wzięłaś nie dość, że nie zrozumiałaś, to delikatnie nadintepretowałaś co nieco i smiesz jesczze kogos obrazac? wyk**wiaj wez przeczytaj sobie raz jeszcze temat... madralo... szkoda mi slow na ciebie.. ciao

Na co czekasz Lady Largo.Chodż pobaraszkujemy nieco:P

**Lady Laroo*** lady laro bron sie Żona jest za mało inteligentna to co jej będę tłumaczyć pół dnia, Przetworzyła sobie mój temat w mózgu i tylko tyle wymyśliła,co zrobisz? hahah Och żona aleś doj**ała bahah ty za to inteligentna wow... no no hahahah cyt: "***Lady Laroo*** żona-swojego-męża zadałam pytanie dość proste a wy mi oracie beret " hahahahahahahahahahahahah i dojrzla no no "ranking gwiazd" :D