Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KALLIINNKKKAA

Do ilu lat starczy/wystarczyla Wam mała pościel dla dziecka (135x100)

Polecane posty

Gość KALLIINNKKKAA

Ten rozmiar jest ciut większy od tego standardowego co sie kupuje do łóżeczka (10-15cm większa) Do jakiego wieku starczała Waszym dzieciom bądź ile ma Wasze dziecko i jeszcze z niej korzysta? Nie wiem czy dla 4 latki będzie wystarczająca.

moja dwulatka spi pod kolderka 140x200,w lozeczku 70x160 4 latka pod kolderka dla niemowlaka...no nie zartuj:(

Gość KALLIINNKKKAA
Teosiu poprostu niewiem czy dokupowac nową poszewkę, czy zmieniać już pościel. Ona jest mała i drobna, w zupełności jeszcze wystarcza jej ta kołderka ale czyba masz racje, czas zmienić na większą.

Gość mamamaaaammm
jak corce nogi nie wychodza na zewnatrz to znaczy,ze jeszcze starcza. co to za roznica czy niemowlak czy czterolatka-jak pasuje to po co zmieniac!

Gość KALLIINNKKKAA
Mała ma 98cm, kołderka jest długa na 135cm a wiadomi przykrywa się od ramion więc zapas jeszcze jest... kurcze nie wiem co robić czy wymieniać czy zostawiać :/

Gość za drogo jak za uzywana kurtke
moj 5ciolatek spi tez pod taką

Gość scampi
bez kitu, dwulatka po KOLDERKA 140x200? No super :)

Gość za drogo jak za uzywana kurtke
teosia- a ty dopasuj łóżko do kołdry bo utopisz dziecko w tych piórach

moje 2-letnie dziecko tez ma lozeczko 70 na 160 :) i ma do niego posciel z ikei,150 na 200 i jest super,spi pozawiajna w ta kolderke,wreszcie nie wystaja jej plecki, nozki itd koldra jest lekka , nie spada z lozka:) uwazam ze poscie lo jakiej piszesz autorko jest mala, niemowlaka otuli ale wieksze dziecko-nie sadze:)

Gość Ewaff
Do 2 lat - do tej pory córka była odkładana po zaśnięciu do swojego łóżeczka. Odkąd ma duże łóżko ma też normalną, dużą pościel. Pozdrawiam, Ewa http://ewalazinska.blogspot.com/