Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marsjANKA74

Test ciazowy to wazne

Polecane posty

Gość marsjANKA74

Mianowice robilam test zalal sie caly na rozowo pojawila sie kreska C gdy juz zaczol blednac zostalatylko rozowa kreska bez wyraznych konturow w okienku T.Jak mam to interpretowac? Mozewy macie wiecej doswiadczenia... Dodam ze wybiore sie na bete ale chce poznac wasze opinie.Czy to moze oznaczac ciaze?

Gość marsjANKA74
Oj Kobietki chyba spia:D

Gość to jestciaza ale wstaw
zdjecie najlepie

Gość kitka fffffffffff
czyli masz tylko 1 kreskę C a T nie pokazała się test do wywalenia nic już z niego nie dowiesz się zrób jutro rano nowy albo idz na bete a ile jesteś po okresie

ale jeden test nic nie znaczy, nie panikuj, ja tydzien temu roblam i byl pozytywny a 4 kolejne juz nie, moze byc falszywy, zrob jutro rano

Gość co do testow
przeciez na ulotce wszystko jest napisane.nie prosciej byloby po prostu przeczytac??? tam pisze kiedy test jest zrobiony prawidlowo a kiedy nie.zamist zakladac kolejny durny temat moglas pojsc do apteki po drugi test.no ale po co??prawda?? lepiej zalozyc temat na kaffe

Gość marsjANKA74
Nie w C pojawila sie odrazu nie doczytalas. Zamiast okresu mialam poltora dniowe plamienie skape do tego.I juz sama nie wiem co robic piersi bola naokolo sutkow widac zaciemnienie.Dodam tylko ze mam problemy z hormonami(Tarczyca)

Gość marsjANKA74
Przeczytaj jeszcze raz wyraznie napisalam ze w okienku C pojawila sie kreska czyli test wykonany prawidlowo tylko ze on mi sie zalal gdy zblad uwidocznila sie kreska w okienku T tylko ze bez wyraznych kontorow .

a leczysz sie na tarczyce? poczytaj w ulotce. tam jest co powoduje pozytywne wyniki testow oprocz ciazy np leki.. albo jakies choroby

Gość kitka fffffffffff
mogło to być plamienie implantacyjne albo zwiastun okresu ja gdy tak miałam uprawiałam seks i okres przychodził i było jasne że organizm bawi się zemną w kotka myszkę Zrób juto test a co do tarczycy może mieć wpływ na zajście w ciąże ale na sam tst żadnego na 100% czyli na wynik

Gość marsjANKA74
Mialam operacje wyciencia bo atakowala juz serce.Lekarka powiedziala ze moge miec problem z hormonami ktore moga byc slabe.W Piatek ide na bete wiec sie okaze

Gość kitka fffffffffff
czyli że blada no to nic moja na 1 była ledwie widoczna na drugim po 15 minutach wyszła czyli że niby negatywny wynik a jestem w ciąży CIĄŻA Dwie wyraźne i o równej szerokości kreski, jedna w obrębie testowym (T), a druga w obrębie kontrolnym (C), oznaczają, że prawdopodobnie jesteś w ciąży. Kreski nie musza być zupełnie jednakowe i równie wyraźne. BRAK CIĄŻY Obecność tylko jednej kreski, w obszarze kontrolnym (C), oznacza, że prawdopodobnie nie jesteś w ciąży. WYNIK NIEWAŻNY Wynik jest nieważny, jeśli nie ukaże się żadana kreska w obszarze kontrolnym (C), mimo tego, że w obrębie testowym (T) kreska jest widoczna. W tym wypadku przeprowadź test ponownie.

Gość marsjANKA74
Dziekuje Kitka za wyrozumialosc i odpowiedzi;) Ale czyje po swoim organz=izmie ze cos jest nie tak