Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Geje i transwestyci to chorzy ludzie, czy normalni? jak ich odbieracie?

Polecane posty

bo teraz bedziemy miec takich w rzadzie. ogolnie uwazam ich za chorych ludzi, ale nie wiem czy przyczyna jest psychika, czy to schorzenie genetyczne, hormonalne. nie wiem. dla mnie to ludzie budzacy odraze, ale i tez mi ich zal troche. o dziwo lesbijki strasznie mnie kreca. ale te z filmikow. w realu poznalem 2 takie pary. i jedna babka zazwyczaj byla mlodsza znacznie od 2. nie ciekawie to wygladalo :(

Gość jankjawdh
a lezbijki to juz nie?

Gość szz
lesbijki - ok geje i transwestyci - ehh...niby nie mam nic przeciwko ale to obrzydliwe, rzygac mi sie chce jak na to patrze

Wiesz co proponuje wszystkich mężczyzn ubrać w mundury wojskowe, i chujowo ale jednakowo, a tych wszystkich, co się ubiorą inaczej to karać wieloletnim więzieniem.

Gość Bucu Grzesławie ocipiałeś ?
# i ty pijany sodomito Jak możesz mnie nazwać Homofobem , skoro ja nie mam fobi , tylko zwyczajnie rzygać mi się chce , na widok pedałów. A ,, homofob,, to taki słowny idiotyzm , jak większość Eurosocjalistycznych wynalazków.

Nie mam homofobii tylko ponoć mamy wolność, a jakbym czytał szefa sekcji mundurowej, ten czy inny ma być ubrany tak, a nie inaczej:-(

Gość Bucu Grzesławie ocipiałeś ?
## przecież nie rozmawiamy o ubraniach , tylko o pakowaniu wacka w otwór odbytniczy.

Mnie seks z facetem brzydzi, a zostałem okrzyknięty na kafe: gejem, zboczencem, bo mam wrażenie, że seks jednej płci i ubranie się w męską spódnicę ma takie same skutki:-(

Gość Bank Spermy
Jak się panoszą, prowokują, perwersyjnie trzymają za doopy, liżą na ulicy i domagają adopcji małych chłopców to zdecydowanie uważam, że są chorzy. Jak siedzą cicho i spokojnie pieszcząc się w zaciszu swojego domu, a na ulicy idąc jak para kumpli to kompletnie mi to nie przeszkadza.

a ten znowu o meskiej spodnicy i ponczochach, niedobrze sie robi... kurva, facet nie ma zgrabnych nog zeby w spodniczkach chodzic i dla mnie jestes kretynem grzeslaw 🖐️

Normalni, nic do nich nie mam, w dupy im nie zaglądam. I najlepiej by było, gdyby wszyscy zajęli się swoim życiem zamiast cudzym.

Dzięki Nox, że mnie doceniłaś, ale nie jestem twoim synkiem, byś ubierała mnie w kalesonki:-)

Są na tym świecie o wiele bardziej nienormalne rzeczy niż homoseksualizm. Nikomu nie robią krzywdy, nie? Swoją drogą wkurwia mnie męska hipokryzja - geje są odrażający, ale lesbijki już mniamuśne. Ot, logika.

Oczywiście, że mnie nie rusza. Kobiety nie biorą tego tak osobiście i drażliwie jak faceci. Wspomnij o gejach przy facecie, a rzuci się z kłami i pazurami, wspomnij o lesbijkach przy kobiecie, wzruszy ramionami i spyta: "No, tak, lesbijki i co dalej?"

Panowie homoseksualizm nie jest chorobą, w Europie legalizują takie związki, a nie zamykają, ich w szpitalach psycho. czy mam to się podoba,czy nie, a jeśli chodzi o spódnicę męskie to Sandra Kuratle prowadzi sprzedaż przez internet za ok 1000 zł. Ja nie jestem gejem, ani transwestytą

Nie rozumiem dlaczego noszenie spódnicy miałoby mieć coś wspólnego z homoseksualizmem. W starożytności kiecki i szaty nosili i mężczyźni i kobiety. Szkockich wojowników też trudno nazwać bandą ciot.

Alew Polska należy do UE tak na 25%, bo bo tam norma to u nas zboczenie, podalstwo i parę innych gorszych zdąży, niestety Polacy jeszcze nie dorośli mentalnie do dzisiejszej Europy, taka jest smutna prawda:-(