Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropeczka626

masakra u optyka ..

Polecane posty

ale mialam dzisiaj masakre:(poszlam dzisiaj do zakladu optycznego do okulistki bo chcialam zmienic okulary na soczewki ... pani byla przesympatyczna..zbadala mi wzrok wszystko wyjasnila ..i.. zaczela sie walka z zakladaniem..zalozyla mi soczewki .oczy musialy sie przyzwyczaic i mowi teraz sciagnij i nie moglam dlubalam w tym oku i dlubalam wkoncu ona mowi pokaze ci jak to zrobic .. i wiecie co jak zaczela mi pakowac palce do oczu to zrobilo mi sie tak goraco i cimno przed oczami jak nigdy w zyciu..ona zaczla krzyczec i wolac dziewczyne z recepcji bo myslalam ze mam padaczke ..a ja stracilam przytomnosc i przywalilam glowa w stol z calej sily:(babka byla taka przerazona ze nie pytajcie ...mowi ze przez 15 lat pracy takie cos jej sie nie zdazylo ...cucil mnie wlasciciel zakladu recepcjonistka i okulistka..wode mi przyniesli i w ogole...masakra .. jeszcze jak szlam do domu to tak mi sie w glowie krecilo ze koniec i jeszcze te cholerne soczewki nie chcialy zejsc z oczu:(do tego z lewym okiem okej ,ale to prawe mam tak czerwone ze koniec:(

Gość no to opowiadaj
no to odechce im sie grzebać...

Gość gerdas
masz wrażliwe oczy jak jądra . Ciekawe..

nie wierzę że to prawda :D tez miałam badanie bo chcialam soczewki ale nikomu nie pozwoliłam grzebac w oczach :D po odbiór soczewek poszłam w pełnym makijażu(mam astygmatyzm wię soczewki są na zamówienie) w ogóle na badaniu tez mialam makiaż,ale tylko dlatego że jak poszłam umówić się na wizytę to okazało się że zwolniło się okienko i skorzystałam od razu :)

kurcze no serio.. po co miałabym kłamać.. babka byla na maxa zdziwiona jak zareagowalam na zakladanie soczewek .. mowi ze musze sie przyzwyczaic , szczerze powiedziawszy ja myslalam ze pojde na badanie i zamowia soczewki i np za tydzien przyjde po nie ..a ona miala taka szafke i tam soczewki probne na kazda wade:) i sie przerazilam bo psychicznie sie nie przygotowalam..