Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @Viki@

Brak miłości! Samotność!

Polecane posty

Gość @Viki@

Czuję się samotna. Mam 22 lata. Od 3 lat jestem sama. Nie potrafię nikogo sobie znaleźć. Tzn. są faceci "w zasięgu ręki", ale ja nie potrafię być z kimś, do kogo nic nie czuję. Tak więc bym musiała sie zakochać, a jakos mi to łatwo nie przychodzi. Brakuje mi miłości. Nie seksu, bo tego nawet szukać nie trzeba. Ale miłości, takiej prawdziwej... Żeby mieć do kogo wracać, komu mówić o swoich uczuciach i nastrojach, komu coś ugotować, z kim wychodzić gdzieś wspólnie i razem wracać, z kim spędzać wieczory, itd., itp. Bardzo mi tego brakuje.

Gość piotr260..
nie jestes sama,ja jestem w zwiazku a czuje sie identycznie

Gość @Viki@
seks mam prawie codziennie więc darujcie sobie głupie teksty

Gość piotr260..
mam ochotę na poznanie kogoś na boku , jesteś chętna?

Gość piotr260..
hej koles nie podszywaj sie po moj nick

Gość Gość123456
Skoro mówisz, że uprawiasz seks bardzo często to znaczy, że znalazłaś do tego partnera. I niczego do niego nie czujesz?

Gość @Viki@
druga wypowiedź to podszyw. Ale nie zwracajcie uwagi na poszywy. Nie mam często seksu. Ale od czasu do czasu się zdarzy. Jednak mówie, że nie brakuje mi seksu, bo wiem, że gdybym chicała, to bym miała bez problemu. A mi brakuje uczucia. Mam nadzieję, ze w miarę zrozumiale to napisałam.

Gość Gość123456
Teraz już wszystko jasne. Myślałem, że to Ty dodałaś ten 2 wpis. Zastanawiałaś się dlaczego tak jest, że jesteś samotna?

Gość @Viki@
Ja mam wrażenie, ze trudno mi jest sie zakochać. Mogę sie z kimś spotkac kilka razy i na tym zazwyczaj sie kończy, bo uważam, ze nie ma żadnej chemii. A czasem po prostu gościu zostaje moim kolegą i tyle. Brakuje tego czegoś.

A czego oczekujesz? Gromu z jasnego nieba i motylków? Czasem trzeba dać sobie szansę a prawdziwa miłość rodzi się baaardzo powoli.

Gość Gość123456
Wiem, że to banał ale może zwyczajnie nie spotkałaś jeszcze odpowiedniego faceta. A nie ma w Twoim otoczeniu kogoś kto Cię interesuje?

Gość @Viki@
No nie wiem. Jednemu raz dałam szansę. Już dawno... Jeszcze w liceum byłam. Chłopak był we mnie bardzo zapatrzony. Ale ja jakos nie mogłam sie zakochać. Cały czas tylko go lubiłam. A ja tak nie chcę. Po co mi ktoś z kim spotkania mnie nie cieszą, na kogo nie czekam, o kim nie myślę. To takie puste. Nie chodzi mi o grom z nieba. Ale o uczucie, które łączy ludzi, dzieki któremu czują oni, że są sobie bliscy i chcą być dla siebie nawzajem.

"Ale miłości, takiej prawdziwej... Żeby mieć do kogo wracać, komu mówić o swoich uczuciach i nastrojach, komu coś ugotować, z kim wychodzić gdzieś wspólnie i razem wracać, z kim spędzać wieczory, itd., itp. Bardzo mi tego brakuje." Chcialbym stworzyc taki zwiazek z kobieta. Szkoda ze nie ma tak prosto ze po prostu dobieramy sie bo mamy takie same oczekiwania.

Gość @Viki@
Włąsnie nie ma nikogo takiego. Mam koleżanki, które potrafią sie interesować ciągle to nowym facetem, bo jest przystojny, bo się uśmiechnął, bo miło sie z nim gada. A u mnie jakos tego nie ma. Jak np. miło mi sie rozmawia, to uważam go za kolegę do pogadania. dla mnie musi być "to coś".

Gość @Viki@
powyżej miało być "właśnie"

Gość @Viki@
Gdyby ludzie mieli sie dobierac według takich samych oczekiwań to wszystko by było o wiele prostsze. Faktycznie szkoda, że tak nie ma...

Gość Gość123456
Możesz napisać o sobie coś więcej? Jaka jesteś? Może było też coś czego tym wszystkim facetom zabrakło?

Gość skonczyłam swoj 2 letni zwiaze
k i nie czuje sie sama. Jest mi dobrze;) szkoda czasu zeby meczyc sie

Gość @Viki@
Może Tobie jest teraz dobrze samej. Ale mi nie.

Gość @Viki@
A co bym miała jeszcze takigo napisać? Zainteresowana znalezieniem jestem. Ale nie na forum, nie w wirtualnym świecie. Najlepiej spotkac kogoś w zwykłej codzienności.

Gość @Viki@
A piszę, bo chcę jakiejś rady. Może też wsparcia i wiadomo, trzeba sie komuś wygadać.

Gość nadia56
heyy ja jestem sama już około 10 miesiecy zerwalam z chlopakiem z którym byłam ponad 2 lata , też czasem czuje suę samotna ale nie chcę być z kimś na kim mi nie zależy , wolę poczekać na kogoś na kim bedzie mi zalezec bo jak to się mówi każda zmora znajdzie swojego amatora ,,

Gość @Viki@
Dokładnie, to musi być ktos na kim nam zależy. Ale oby czekanie coś dało.... Nie chcę przeczekac całego życia, bez skutku.

Gość @Viki@
C'est la vie. Masakra....

Gość virescens
@Viki@ - z pod jakiego jesteś znaku ? Rak Ryba ? Jeśli tak to normalne.

Gość @Viki@
Skorpion Ale nie wierzę w takie rzeczy.