Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość an2anet

powietrze w brzuszku?

Polecane posty

Gość an2anet

powiedzcie mi prosze mojej malej córci (dzis skonczyła drugi miesiac)od kilku dni tak jakby burczalo w brzuszku czy to powietrze jej po jelitkach sie "szwęda" czy co to jest i czy można cos z tym zrobic

Gość an2anet
tak jak my jestesmy głodni tak jej sie przelewa a głodna bie jest bo az ulewa z przejedzenia wciaz ja karmie wiec nie powinna byc glodna

Gość mama lobuza
moj synek tez tak mial przy kolkach moze twoja tez ma kolki ale nie takie zebys zauwazyla, moj mial bardzo mocne i czesto podczas picia mu tak burczalo i bylo wiadomo kiedy sie zacznie..

Gość an2anet
no moja nie placze na kolki w sumie płącze jak jej sie pryknac chce czy to ma jakies powiazanie no i tylko jesc by chciala

Gość mama lobuza
to tez kolki, moj mial normalne kolki i te zwiazane w baczkami, to sa kolki kochana, ale z tego co piszesz chyba nie placze mocno, ja podawalam espumisan

Gość mama lobuza
a przy kolkach normalne ze chce jesc wtedy sie brzuszek wypelnia i przynosi ulge. moj tez cialge chcial jesc podawalam herbatke z kopru wloskiego, ale taka zwykla expresowa bez dosladzania

Gość mama lobuza
to przy mocnych kilkach ja podawala to i to ale jak sa slabe espumisan pomoze

Gość an2anet
dziękuje wam bardzo kochaniutkie jutro biegne kupic zeby mojej myszcze lżej było,moja starsza córcia miala koleczki ale ona to płakała az sasiedzi po drugiej stronie ulicy słyszeli a ta teraz nie płakunia wiec nie sadzilam ze to kolki, jeszcze raz wam dziękuje :*