Gość pinokioo Napisano Październik 12, 2011 Czy jak się leczę u jednego kardiologa prywatnie,to mogę iść teraz do innego ze swojego ubezpieczenia? < nie z nfz > U tego prywatnie dużo płacę wizytę a z ubezpieczenia mam za darmo ale jeszcze nie byłam u niego no i źle się czuję i chcę iść do niego ale całą historię choroby i kartę chorobową ma ten prywatny lekarz... Nie wiem co mam powiedzieć temu nowemu lekarzowi no bo przecież każdy lekarz ma inne zdanie na temat choroby pacjenta.. No i nie wiem czy mi nie będzie kazał iść sobie do tamtego lekarza Mam arytmie i biorę leki ale od kilku dni źle czuję się ... Doradźcie coś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano wtorek o 08:39 Cześć! Poszukuję dobrego kardiologa w Skawinie, bo potrzebuję zrobić echo serca i EKG. Zależy mi na rzetelności i w miarę szybkim terminie. Możecie coś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joannaczw 1 Napisano wtorek o 10:04 Polecam sprawdzić tę przychodnię: https://rcmskawina.pl . Mają w ofercie zarówno wizyty u kardiologa, jak i badania takie jak echo serca czy EKG, więc wszystko można załatwić w jednym miejscu. Z tego, co wiem, lekarze są tam dokładni i podchodzą do pacjenta indywidualnie, co przy kardiologii jest bardzo ważne. Zadzwoń oraz dopytaj się o dostepność wolnych terminów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach