Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pinokioo

kardiolog wizyta

Polecane posty

Gość pinokioo

Czy jak się leczę u jednego kardiologa prywatnie,to mogę iść teraz do innego ze swojego ubezpieczenia? < nie z nfz > U tego prywatnie dużo płacę wizytę a z ubezpieczenia mam za darmo ale jeszcze nie byłam u niego no i źle się czuję i chcę iść do niego ale całą historię choroby i kartę chorobową ma ten prywatny lekarz... Nie wiem co mam powiedzieć temu nowemu lekarzowi no bo przecież każdy lekarz ma inne zdanie na temat choroby pacjenta.. No i nie wiem czy mi nie będzie kazał iść sobie do tamtego lekarza Mam arytmie i biorę leki ale od kilku dni źle czuję się ... Doradźcie coś..

Cześć! Poszukuję dobrego kardiologa w Skawinie, bo potrzebuję zrobić echo serca i EKG. Zależy mi na rzetelności i w miarę szybkim terminie. Możecie coś polecić?

Polecam sprawdzić tę przychodnię:  https://rcmskawina.pl  . Mają w ofercie zarówno wizyty u kardiologa, jak i badania takie jak echo serca czy EKG, więc wszystko można załatwić w jednym miejscu. Z tego, co wiem, lekarze są tam dokładni i podchodzą do pacjenta indywidualnie, co przy kardiologii jest bardzo ważne.

Zadzwoń oraz dopytaj się o dostepność wolnych terminów. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować