Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shuma

jestem sama

Polecane posty

Gość shuma

dokładnie jak w temacie - jestem sama tzn nie mam przyjaciół. 2 lata temu rozwiodłam się z mężem co okazało się fantastyczną selekcją naturalną znajomych. Skończyłam studia zaoczne - większość ludzi była spoza mojego miasta i jakoś kontakt się nie utrzymał. Po rozwodzie zostały mi 2 pary sprawdzonych przyjaciół - w ciągu roku jedni wyemigrowali do UK drudzy do Szkocji. Mam wspaniałego faceta, ale tak naprawdę jesteśmy tylko we dwoje. NIe mam rodzeństwa, jestem w 5tym miesiącu ciąży i od 2 tyg siedzę w domu zmagając się z infekcją. Przez 9h nie ma do kogo gęby otworzyć, jest mi samo i smutno....

Gość lolipopek8888888888
mam podobnie, na tym chyba polega dorosłe życie, praca, dom, dzieci... dojrzej a nie w głowie ci pierdoły. Poczytaj lepiej jakąś książkę o ciążt a nie na internecie siedzi,

To witaj w klubie... Ja przez cały dzień mam do rozmowy teściową :o i dwuletniego syna :D Mąż pracuje do ok. 17stej.

Gość shuma
mi ewentualnie zostają 2 koty... :( straszne to jest, gdzie można znaleźć znajomych? Kontakty ze studiów się pourywały, w pracy mam w miarę ok ludzie, ale nie mamy zwyczaju spotykać się po pracy...

Ty przynajmniej pracujesz, ja nie, całą rodzinę i znajomych zostawiłam daleko stąd... Ale daję radę :):):)

Gość shuma
formalnie pracuję ale już 3 tydzień jestem w domu, a potem myślę że jak dobrze pójdzie przepracuję listopad i wio na L4... Grey a co ze znajomymi męża? Bo roumiem Ty się przeniosłaś, a on jest jakby to powiedzieć na swoim ...?

On pracuje od rana do wieczora, ma kilku bliższych znajomych z czego połowa wyjechała za granicę a druga połowa jest zajęta swoimi sprawami :) Ile masz lat?

Gość ja teeeez nicc
Ja mam 31 lat i tez jakos tak sie ulozylo ze nie mam znajomych. Mam kochajacego meza ale on pracuje do 18 i czesto jeszcze wyjezdza :( ja nie pracuje narazie (choc szukam) i studiuje jeszcze zaocznie- teraz dopiero zaczelam studia uzup. magisterskie i jeszcze nikogo tam nie poznalam ale z tego co widze woekszosc osob mam ok 23 lat... :o nie mowie ze to zle bo ja tez bardzo mlodo wygladam ale jakos wolalabym kolezanki przynajmniej po 25 roku zycia. Znajomych w liceum mialam bardzo duzo a teraz jakos tak nie wiem czemu... Chcetnie mialabym kolezanke/ kolezanki zeby wyskoczyc np na kawke czy na zakupy , pogadac :(

Gość ja teeeez nicc
Wszyscy stad poszli??? :(

Gość shuma
no mi chodzi dokładnie o to samo, mieć jakieś takie luźne koleżanki, żeby móc gdzieś wyskoczyć, nie mówię o przyjaźniach na całe życie... ale jakoś się to tak poukładało, że pourywało się to wszystko.

Gość leszczykus
i teraz siądziecie i zaczniecie się użalać nad sobą, od siedzenia przy necie nic nie wyjdzie. Ruszcie dupy i tyle

Gość shuma
widzę że nawet w sieci zostaniemy same :)

Gość njkvdhguvgu
witaj w grupie ja od 7.30 do 18.00 jestem sama

Gość shuma
njkvdhguvgu - witaj mój mężczyzna wychodzi z domu o 6 15 wraca ok 18 ... a inna bajka co robicie jak siedzicie w domu ?

Gość podobna sytuacja
nie jestes sama bo siedzisz z nami na kafe;p

Gość shuma
:) to chociaż poradźcie co można robić siedząc w domu poza sprzątaniem czy czytaniem czy TV

Gość 123efka
skąd jesteście dziewczyny?

Gość 123efka
piękne miasto, ale mam do Ciebie za daleko ;)

Gość ja teeeez nicc
ja Kraków ;)

Gość 123efka
a ja jestem z Gdańska

Gość ja teeeez nicc
polaczek - a dlaczego?

Gość shuma
polaczek - czemu gorzej ?

Gość ja teeeez nicc
ja się o to zapytałam :classic_cool:

Gość shuma
widzę, że znów wszystkich wywiało