Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ma sens????????

Facet kierowca TIRa ... Czy ten zwiazek ma sens?

Polecane posty

Gość czy to ma sens????????

Czy to prawda, ze oni zdradzają ciagle? Jest mlody i wlasnie sie tego boje, dzis wyjechal pierwszy raz w trase :(

Gość Skkkkurwiel
Tirowcy jebia dziwki na potege. Nie wiez mu...

Gość nie boisz sie tesknoty
nie boisz sie tesknotytylko zdrady ? nie wszyscy zdradzaja....

Gość Kaaaaasia 36
Moj maz byl kierowca tira. Okazalo sie, ze zaliczal wszystko co sie da po drodze :(

kochana oni nie maja czasu nawet do toalety na skroty isc a co dopiero myslec o zdradzie.Tak naprawde caly czas maja w glowie czy ty go nie zdradzasz:) nie daj poniesc sie fantazji a wszystko bedzie ok

Gość Skkkkurwiel
Drzewa szczegolnie :)

DO-Kaaaaasia 36 Moj maz byl kierowca tira. Okazalo sie, ze zaliczal wszystko co sie da po drodze -------------------a wyplaty mu starczylo???????????????????.:D ZEBY ZACHACYCZ O TIROWKE TRZEBA NAPRAWDE NISKO UPASC;DO NAJNIZSZEJ POLKI

Gość Kaaaaasia 36
Podobno za 50 zl sie oddaja :(

chyba troche przesadzacie :/ pewnie sa tacy ktorzy zaliczaja, ale jak ja bylam z moim w trasie to widzialam tylko osobowki przy tirowkach :/ oni nie maja czasu na to,zeby cos zaliczac ... spiesza sie do domu, moim zdaniem ;)

Gość Kaaaaasia 36
Tirowki dzialaj na parkingach i nie rzucaja sie w oczy.

Gość kierowca tira parkuje
gdzies na parkingu i tam juz czekają tirówki. Myslisz, że nie skorzysta? Pierszy raz odmówi, drugi też, ale za którymś razem wexmie tirówkę do środka i od tego czasu będzie to robił stale. Oby tylko czegoś od nich nie przyprowadził do domu, bo tam co druga ma jakieś dziadostwo

Gość sndmswv
Ja myślę, że nie można ufać takiemu facetowi, po co Ci to, lepiej poszukaj w innym sorcie!

Gość kierowca tira parkuje
poza tym nie wiecie jak te tirówy się zachowują. Pokazują cipy, nadstawiają dupy przed nosem faceta, więc nie badźcie naiwne. Na 100 facetów 99 z nich skorzysta, a tym bardziej, że inni koledzy to robią nagminnie i jeszcze polecają jeden drugiego dziwkę.

Gość na youtube jest filmik
z takimi tirówami na postoju. One same włażą do auta. Nie ma siły,by tego nie zaliczyć.

Gość dajcie filmik :-)
To prawda,że Oni zaliczają wszystko.

Gość Skkkkurwiel
Tiroweczki fajnie sssssaja. Fajne dziewczynki.

ja wiem jak wygladaja tirowki nie musicie mi tlumaczyc, bo bylam nie raz w trasie jak myslicie ze kazdy facet, pojdzie na taka dziwke, zeby przyniesc cos zonie to chyba sie mylicie :/

Gość a co!
moj kolega jest kierowca tira, nie korzysta z usług prostytutek, bo jak mówi dziewczyny w polsce są tak łatwe, że nie musi za seks płacić stojącym przy drodze paniom, które często nie grzeszą urodą. opowiadał nie raz jak te babki same włażą im do samochodów na postojach i nawet za 10 zł loda chcą robic, byleby pare groszy było

Gość jjnjnjjnjnjnjn
Ja slyszalam w pracy jak chlopaki sie zabwiają z laskami z ulicy :O Nie chodzi tu o dziwki ,ale masa mlodych dziewczyn i nie tylko podnieca sie samochodami i seksem z nieznajomym :O Same zaczepiają na postojach,parkingach,stancjach beznynowych ,prowokują ot tak dal zabawy :O Nie wiem ile w tym prawdy ,ale nawet jesli 1 % to bym nie chciala takiego faceta :O

straszycie dziewczyne ........... niech pojedzie zobaczy jak to jest i sie przekona ;)

Gość ziellonkss
Jakby dziewczyna była mądra to by nie wchodziła na takie forum po tego typu rady. Litości. Widocznie szuka powodu, żeby zostawić faceta, ot co. Mój jeździ, ale ufam, że szmaty by nie dotknął bo ma takie a nie inne poglądy na życie i taki a nie inny charakter. Nie wiem po co z kimś być, jak się potem takie bzdury wypisuje na forach. Na pewno nie chciałabym być ze swoim jakby się trząsł za każdym razem jak wyjeżdża, że go zdradzę. Bo nie chciałabym być z kimś kto myśli o mnie w ten sposób. Zastanów się nad tym.

dziewczyna jest przerazona bo wierzy w stereotypy :/ po prostu tak ludzie wszyscy mowia, wiec sie boi, ma do tego prawo, jak jej facet dopiero zaczyna ... Ja mojemu tez ufam, predzej by mnie zdradzil gdyby poznal jakas inna, nie tirowke i by sie zakochal, ale tirowki nie tknie moim zdaniem :/

Gość ziellonkss
Nie rozumiem czemu nie rozmawia z facetem zamiast szukać odpowiedzi na forum. Ja od początku podpytywałam jak to wszystko wygląda, bo też byłam ciekawa jak to na prawdę jest.

moze sie boi ? moze sa krotko razem ? ja tez jak tylko pierwszy raz sie z moim spotkalam to pytalam o tirowki :D :D

Gość a własnie że tak
a właśnie że zdradzają i nigdy żaden się do tego nie przyzna, sa różne rodzaje zdrady , boja sie choroby lu innych konsekwencji więc do buźki ładują, niektórzy faceci to w zyciu takie ciapy,fajtłapy że żadna z was by nie uwierzyła co może taki facet poza domem a dziwki sa tylko w Polsce,poza granica to juz spokój ,takie panienki są pod wiadomymi nam adresami

a wlasnie,ze tak == a skad wiesz,ze zdradzaja ? tirowka jestes, ze tak dobrze wiesz ? zdradza sie w roznych zawodach, nie musi to byc kierowca tira

Gość NIEWSZYZCYniewszyzcy
Nie wszyscy zdradzają, zależy od faceta są tacy którzy brzydzą się dziwek. Tobie ssie, a godzinę temu mogła sscać jakiemuś brudasowi. Powodzenia życzę!