Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielka _1990

Marzę o chłopaku dresiarzu. A Wy? Podobają mi sie tacy

Polecane posty

Gość marzycielka _1990

Dobrze zbudowani ,zazwyczaj przystojni z twarzy, nie są nudziarzami jak zwykli faceci

Gość marzycielka _1990
dresiarze nie siedzą na forach takich jak to ,tylko na murku pod blokiem i pija piwko :) albo są na silowni :)

Gość Dido. . .
Idz do sklepu i se kup.

Gość marzycielka _1990
prawdziwy dresiarz pracuje na budowie albo szuka łatwego zarobku na miescie. Pokaz foto :classic_cool: Jak myslicie ,czy moge do takiego podejsc na ulicy ,na prystanku i zagadac? Oni lubią takie jak ja? Bo jestem typowa grzeczną dziewczynką z dobrego domu

Gość Skkkkurwiel
Masz jakies przestarzale dane. Teraz siedze w pracy a wieczorem piwo i impreza pod blokiem. Jestem dresiarzem nowoczesnym...

Ja chodze w drasach odkad pamietam. Dresy da po prostu luzne, wygodne i dobrze sie w nich czuje :classic_cool:.

Gość Skkkkurwiel
Robisz tego loda czy nie?

Gość marzycielka _1990
dlaczego prowokacja? co ten temat ma wspolnego z prowokacją ? Idz stad jak nie umiesz odpowiedziec

Gość b.b.b.b.
Ja mam faceta dresiarza i jest fajno.

Gość ŚiLnY
Noszę dzinsowy dres i jes OK;)

Nie podobają mi się takie "tępe dzidy" jakimi są dresiarze.Jedyne co potrafią to pić jakieś tanie winiacze lub browary pod blokiem,pluć i nawet jednego zdania po polsku nie złożą poprawnie. Dresiarzami zostają tylko jakieś gamonie społeczne a laski,które na takich kolesi lecą to mają IQ niższe od orzecha laskowego.Takjie typowe tipsiaro-blachary,których jedynym celem w życiu jest różowa szminka i dawanie dupy.No ale wiadomo:"Każda laska(pusta laska)pęknie z dumy gdy ją jebiesz w dresie Pumy"

Gość Skkkkurwiel
Lubie pierdolic blachary. Sam nie jestem za madry ale zdecydowanie madrzejszy od ludzi na tym forum!

Gość qlsssssssss
Skkkkurwiel - racja, poziom wypowiedzi na tym forum to dno :( Wszyscy udają inteligentów a słoma z butow wystaje :(

Gość qlsssssssss
a tak poza tym dresów nie lubie, nie podoba mi się ich wygląd, słownictwo, zachowanie , nie mój świat :( W koncu swoj ciagnie do swego

Dirty Girl - zgadzam się Ja wolę facetów o trochę wyższym poziomie inteligencji i kultury:)JAk kto woli Tępa, tleniona blondi może poleci na takiego gościa Mi dres kojarzy się z piwskiem, niechlujnością, i nieróbstwem TYLE

Gość Dido. . .
Ja ma znajomgo króry powiedział ze nawet do ślubu w dresie wyskoczy.Chory człowiek kurrwa dres na dzien dres nan noc ja pier dol eeeee

Gość Dido. . .
leeeeeeeeeeeeeeeeee jebać dresiarzy

Gość Dido. . .
leeeeeeeeeeeeeeeeee i baby w dresach

Gość Dido. . .
najepiej fura skóra i komura to lubicie dziewczynki

Dido. . . Kazdy nosi to co lubi i w czym jest mu wygodnie. Ja lubie dresy bo sa luzne i sie dobrze w nich czuje.

Gość Skkkkurwiel
Dresiarze gora!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Dido. . .
no dobra przyznaje sie bez bic tez kidys nosilem i ciezko bylo sie przyzwyczic do dzinsów

Gość qlsssssssss
polaczek - nie rozumiesz chyba :D Co innego normalny facet w dresie ,ktoremu jest wygodnie w tym , a co innego chłopaczek ktory non stop w nim chodzi, jego zajęciem jest chlanie piwska i wódy w krzakach albo pod blokiem , dojenie kasy od rodziców, podkradanie babci z portmonetki i kombinowanie jak zarobic a sie nie narobic. To wielka róznica.

Gość Skkkkurwiel
Dresiarze sa sola tego narodu!

a co jak zmieni styl ubierania ? :) może pomarzysz o kimkolwiek i na urodziny kup mu całą masę dresów :D na pewno każdy się takiego pyta "którędy na stadion " :)

Gość taki_jeden_chlopak
Heh, czytajac ten temat przypomniala mi sie pewna kolezanka. Ja fajny wtedy, przystojny, inteligentny, sympatyczny student a ona...? no wlasnie ona tępa wpatrzona w kazdego przechodzacego obok dresika ;) i wcale sie z tym nie kryla.... OMG, jakie czulem wtedy zazenowanie, gdy siedzielismy np. na lawce obok innych normalnych dziewczyn, a ona jechala z tymi swoimi prostackimi tekstami i glupim smiechem ciagle podkreslala, jak to jej sie dresiarze podobaja :D na swoja obrone dodam tylko, ze szybko znajomosc zakonczylem...

Co kto lubi. Dres dresowi nierówny. Są tacy, co potrafią ciężko pracować, a również tacy co gimnazjum nie kończą. Wiadomo, że ludzie lgną do tych, którzy są do nich podobni. Debilka z doktorem? Nienasycona nimfomanka i niedoszły kleryk? Nie...

ja jestem dresem pracujacy na budowie wlasnie wrocilem z silki... siema :) jestem po zawodowce, liceum i nie dokonczonym studium, interesuje sie elektronika troche chemia, graniem na pianinie i programowaniem c#, delphi, tp, troche c++, java itp, czesto chodze w dresach bo jest mi wygodnie i je lubie zwlaszcza te szersze co nie zmienia faktu ze chodze tez bardziej elegancko ubrany choc zadziej... i przebijam inteligencja spora czesc tych kafeteryjnych nolife'ow co pisza tu te swoje smuty i patrza stereotypowo... sieema...