Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meriiii

małobiuściaste

Polecane posty

Gość meriiii

zastanawia mnie dlaczego zakompleksione deski odreagowują swoje kompleksy na zdrowych kobietach z piersiami, że zwisy, że nieestetyczne itp. Każdy zdrowy facet woli mieć kobietę z biustem, a nie pesudokobietę z sutkami w miejscu gdzie kobieta ma biust.

Gość lelalela
no to rozumiem że kobiety obdarzone małym biustem mają wszystkie wstąpić do zakonu...?

Gość meriiii
o to to już się zaczyna, że zwisną do pasa. Chciałybyście, jak się dobrze dba, masuje i pielęgnuje to nie zwisną do pasa zazdrośnice jedne dechy

a jak ktoś ma takie w sam raz to też sie moze przyłączyc do tej milutkiej konwersacji?:classic_cool:

Gość meriiii
no nie wmówisz mi że małe są ładniejsze niż duże

Nie mówię, że małe są ładniejsze... ale, że każde mogą być ładne jak się dba o nie, a szczerze to jest prawda, że te z małymi lubią naśmiewać się, ale to zależy też od człowieka... i od kształtu piersi :)

Gość meriiii
no własnie mi tylko o to chodzi, że deski lecząc swoje kompleksy co chwilę tylko mówią, że nam zwisną, że to brzydkie, że mleczarnie, a nie oszukujmy się, jakby facet miał wybrać spośród dwóch kobiet o podobnej urodzie, na 100% wybierze tę z większym biustem

Jak ktos moze wymagac szacunku, jeżeli mowi o innych per "deska" to ja mam te szanowna pania okreslac mianem "krowa" ? Bez wzgledu na rozmiar mojego biustu chamstwo mnie drazni :/

Gość meriiii
ja mam D/E według numeracji triumpha.

Gość meriiii
poza tym zauważyłam nową modę na pompowanie EGO sutków - nowe numeracje, gdzie plaskacze mają rozmiary rzekomo i D :D

bo to zależy od tego ile masz pod biustem ale oceniajmy według standardów. a jaki masz kształt? Bo ja mam trochę na bok, ale mówią mi, że są bardzo ładne, fakt nie można mieć wszystkiego, ale sterczące mam i nie zwisłe

ja 75B i na dodtaek mam sutkowy orgazm :classic_cool: Idealne prawda?:D:D:D

bez urazy ale to bez znaczenia ale wy sie przejmujecie Jezussss a co kocha wasze cycki czy was nie kapuje

Dido i wazyłya po porodzie 19 kg?:classic_cool: gratulacje wypasisty bobasek :classic_cool:

Gość Powiem tak ja
A ja mam D. I lubię swój biust, zresztą często jest chwalony i to mi schlebia:) nie duży biust też jest ładny. Tylko że moim zdaniem i proszę na mnie nie naskakiwac ubrania lepiej leżą na kobiecie która ma duży biust nie mówię tu o jakimś ogromnym rozmiarze. Ale tak C D E i kobieta gdy nałoży byle jaką szmatkę na siebie wygląda super gdy do tego oczywiście jest ładna i nie ma brzucha większego od biustu. Aa i szczerze mówiąc ostatnio zauważyłam że faceci coraz częściej patrzą na tyłek krągły odstający niż biust

Ja tam chetnie zamienilabym się na B, lepiej się wtedy biega :D V - za orgazm sutkowy ci mogę swoje oddac! Ja mam wrazliwosc piersi jak plecow :/ i ch... Z teego, że sa ladne :D

Gość meriiii
pewnie że ciuchy leżą lepiej i dekolty fajnie wyglądają, sexy i kusząco. Ale czekaj zaraz posłuchasz, że zwisy :)

nie tak sobie zarujemy ale jak moja siostra urodzila to miala wielki piersi jak do niej przyjerdzalem w odwiedziny to jeje mleko zawsze cieklo nic wstydliwego a treraz ma trujeke i wielkie cyce pewnie jej to przeszkadz nie wiem nie pytalem.A wam Kobiety przszkadza jak macie wielkie cycki ???