Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meriiii

małobiuściaste

Polecane posty

meriii a mnie wkurza jak taka cycatka nazywa kobiete z malym biustem deska. nie twierdze ze duze sa brzydkie ale ja sie dobrze z moimi czuje i nie chcialabym dzwigac takiego ciezaru, ale jesli ty swoje lubisz to oki masz takie prawo. i nie kazdy facet poleci na duze cycki

Gość meriiii
no na pewno nie kręcą ich w łózku , popatrz sobie na pisma dla facetów, czy filmy dla dorosłych - same małe biusty co nie?

Gość meriiii
wiesz, na bezrybiu i rak ryba

Gość koklalako
ja przyznaje mam raczej drobne piersi rozm. B i naprawde nie zazdroszcze wiekszym biustom! wole wygladac jak Alexa Chung niz Christina Acqiulera :P Ciuchy super sie prezentuja! Dlatego modelki sa szczuple, ot cala tajmenica ;) A jak mi nie wierzycie zapytajcie Anny Wintour! :)

Znaczy z bardzo dużym biustem jest tak, że kobiety, które taki posiadają, często mają bóle kręgosłupa, a moja znajoma miała niegdyś zalecane noszenie jakiegoś biustonosza ortopedycznego :classic_cool:

Gość meriiii
nie mówię o rozmiarach monstrualnych ale zdrowych, nie słyszałam żęby jakaś kobieta ze zdorwymi kształtami nosiła biustonosz ortopedyczny, a wyobraźcie sobie sutka w koronkach - śmiech na sali

a ja mam dosyć, że tu się obraża, ja mam duże i mam ładne, moja koleżanka ma małe i też ładne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szalona to może i deską być bo i tak jest fajna mogłaby nawet tyłka nie miec i facet by ja chciał!!!!! :P:P:P ale pewnie nie jest deska, bo nikogo tak bym nie nazwała

Gość Izaauraaa
Jak popatrzysz to zobaczysz CHUDE laski, i wielkie, sztuczne biusty.A nie grube laski i ich zwisy z rozstepami- ja mam biust C, gdybym miala D zbieralabym kase na zmniejszanie. Wiec pocieszaj sie tlusty prosiaku.

Gość meriiii
dawno nie było zwisów jeszcze na dodatek z rozstępami

Gość gfhtryusks
co za bzdura, że grube kobiety mają duży biust, ja ważę 58 a mam 172 i mam rozmiar E. to zależy od rozmieszczenia tkanki tłuszczowej, a nie od wagi, są grube kobiety z małymi piersiami, a i małe piersi też są niejednokrotnie obwisłe. jeśli chodzi o preferencje facetów, to mam oczy i widzę, zresztą niejednokrotnie pisałam mailowo z facetami, nie widząc mnie po co mieli by kłamać? i faktycznie duze piersi są bardziej podatne na obwisanie, ale póki co cieszę się młodością i ładnymi cyckami:P

Gość olgaola85
no wlasnie nie mam ale gadanie o mniejszych biustach ze sa deski i blablbla to wmawianie sobie ze tlyko duze sa ladne ile razyw ckmie sa dziewczyny z rozmiarem b i wygladaja rewelacyjnie sa duze ładne i duze brzydkie tak samo małe sa ładne małe i brzydkie zreszta o gustach sie nie dyskutuje jedni wwola male inni duże a wysmiewanie malych albo duzych jest WIEJSKIE

Gość koklalako
no wlasnie o gustach sie nie dyskutuje Ja ma takie poczucie estetyki i koniec, ale nie twierdze, ze wieksze biusty sa brzydkie! Dla mnie tez maja swoj urok :P Ale ja tam wole swoje B , w zyciu nie zdecydowlabym sie na operacje powiekaszania

Gość Izaauraaa
Tak tylko cud chudych lasek z biustem E to push-up

Gość meriiii
no wystarczy tylko delikatnie deski podpuścić i już lecą obelgi pt tłuste prosiaki i zwisy z rozstęami - na operacje zbierajjcie bo nic innego wam juz nie zostało.

Gość Izaauraaa
Jak ja czytam te wasze debilne twierdzenia to zastanawiam sie dlaczego polskie spoleczenstwo jest tak niedouczone. Nie macie pojecia o podstawach- takich jak tkanki, czy nawet czym jest piers. Nie ma genu-odkladnia tk. tłuszczowej w samym biuscie. Duzy biust(naturalny) to tez tluszcz na udach, boczkach, ramionach.

Gość meriiii
izaura zapodaje mądrości a gówno się zna

Gość koklalako
"Nie ma genu-odkladnia tk. tłuszczowej w samym biuscie" ojoj znalezc ci dowody, zebys mogla sie douczyc?

Gość gfhtryusks
nie jestem wieszakiem mam tkankę tłuszczową, ale czy 58 kg przy 172 to jest grubas?

Gość olgaola85
smieje sie z twojego myslenia ze tylko duze sa fajne a nie z duzych cyckow to chyba roznica czytaj ze zrozumieniem dziwny masz sposob na dowartosciowanie sie ale jak inaczej nie umiesz to tak rob:) najwazniejsze zeby ci sielepiej zrobiło widze ze nie mozna miec innego zdania niz ty bo juz ci zyla skacze:)