Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meriiii

małobiuściaste

Polecane posty

olga... olga... to Ty jesteś niedowartościowana :) ja się cieszę życiem i moimi cyckami a To Ty atakujesz, ja tylko odpowiadam heheheheheheheheheheheheeheheheheh a do psychologa poszłaś?

Gość Izaauraaa
koklalako Ty tepa krowo- tak sie sklada ze to ty sie powinnas douczyc. Zdarzaja sie jednostki-jest to 1.7c.00% gdzie kobieta ma gen, ktory zwieksza odkładanie sie tłuszczu w piersiach, co jest w skali0.7c% w stosunku do brzucha. Genetyke mam w mały pacu- idz poczytaj kozaczka tepaku.

Meriii Ciebie chyba musieli dobrze objechać, jak sie dobrze czujesz ze swoim cycem to co się przejmujesz? Ja w gimnazjum i liceum miałam super maluśkie i właśnie cycate babki się ze mnie śmiały i dlatego ich nie lubiłam. Nie wiem jaki masz biust może i masz zwisy ale poczytaj co nieco na forum wiekszepiersi.phorum.pl to zobaczysz, że małobuściaste na ogół chcą większego cycka i żadko kiedy określają je zwisem - chyba że są już serio plackowate. Ale na tym forum są też babki z plackami i wszystkie się wspierają razem i doradzają. Jedne chcą powiekszyć inne ujędrnić po ciąży i jest harmonia. Gdybyś naprawdę czuła się sexy to byś wiedziała, że to zazdrość i jakbyś była rozsądną to byś sie z uśmiechnęła pod nosem a nie obrażała wszystkie małobiuściaste babki. Te z małym bisutem czy brakiem nie jadą po każdej z cyckiem- wierz mi bo sama mam mało na klacie. Większość to czysta zazdrość, a jak się możesz wściekać, że ktoś ci zazdrości? Ciesz Się!

Gość koklalako
Izaura - te twoje info musilabys poprzec zrodlami ;) czekam... w miedzyczasie ja ci poszukam zrodlo, zebys mogla sie douczyc :D

Gość koklalako
dobra nie moge znalezc nic konkretnego - czekam na twoje zrodlo ;)

Gość meriiii
czekam co jescze deski wymyślą oprócz tego że mamy zwisy z rozstępami i jesteśmy tłuste prosiaki :P :P a ja chciałabym zobaczyć deskę w koronkach z triumpha, może jak wypchają skarpetką to coś z tego wyjdzie :P

gfhtryusks, no, dokładnie. Trza mieć swoje zdanie. Jednym się podoba, drugim nie :classic_cool:

Gość koklalako
gfhtryusks wlascicielka wyglada na solare w czarnych wlosach lubiaca panterkowe ubrania :P brakuje klasy wg mnie, ale to tylko moja opinia i moje odczucia estetyczne!

Gość gfhtryusks
włosów trochę widać i nie są one czarne, trudno być bladym w środku lata, wychodząc z domu:P

Gość koklalako
szalona suka, niech zgadne plywasz albo cwiczysz? masz dosyc rowiniete barki

Gość koklalako
gfhtryusks to dobrze, ze nie uzywasz solarium w takim razie! ja tam religijnie smaruje sie kremami z filtrem i juz dawno nie mialam takiej opalenizny przez ostanie lata polubilam bladosc :)

no własnie szkoda ze szalona załsoniła to co ma ładne :O

Gość koklalako
szalona no prosze ;) w zdrowym ciele zdrowy duch. duch zdrowy? ;)

Gość koklalako
szalona very nice, very nice jestem hetero - ale ..bardzo kuszaca poza :D