Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Syleńka

Własna Dieta

Polecane posty

Zakładam wątek aby każda mogła wymieniać się poglądami na temat własnych diet. Ułożonych przez sama siebie. Moja jest bardzo prosta i daje efekt. Na śniadanie jem Grejpfruta i Pomarańczko z lodówki i herbata czerwona Na obiadek jabłuszko i herbata zwykła Na kolacje serek wiejski 2 pomidorki i 3 ogórki ze skórka pokrojone z lodówki i herbata czerwona. Od 08.08.2011 r. do dzisiaj ważę o 19 kilo mniej :) Nie odczuwam w ogóle głodu. Morze mnie ktoś krytykować ze mało jem ale nie mam czasu na szykowanie obiadków itp. Chudnę i nie mam efektów ubocznych. :) Zapraszam zainteresowane Panie do rozmów i wymieniania się doświadczeniami.

Gość cytynka25555555
hej, dieta na własną rękę to coś strasznego tym bardziej że chudniecie w ogromnym tempie i zrzucacie duże kg!!!!wiem wiem efekty narazie są ale pomyślcie całe życie tak chcecie???bo jeśli nie to wróci efekt jojo""""!!!!i to podwójnie!!!!a co z waszym zdrowiem????same owoce i herbata nie zapotrzebują organizmu!!!!koniecznie dietetyk nie ma co się go bać...szanujcie zdrowie bo nie ma nic ważniejszego nawet jakaś super figurka!!!!!

Nikt nie zna mojego organizmu lepiej niż ja sama. Wystarczy racjonalnie podchodzić do tematu. Nać trochę wady i zalety jedzenia. Ja jestem zadowolona i mi to pasuje.

I cisza a ja dalej ciesze się tym co jej i widzę miliony męskich spojrzeń jak idę miastem... Jestem bardzo zadowolona ze swojego wyglądu :) Jeszcze małe coś i koniec dietek :)