Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan X

Czy da się żyć z kimś, kto cię nie pociąga???

Polecane posty

Gość bogdan73
tak daje np tesciowa...

Gość buachacha sie wieloryby oburzy
sie wieloryby oburzyly:D:D:D trza bylo nie wrabiac chlopw w dzieci to by takich akcji nie bylo pozniiej :P

Gość nie trudno...
spektakularna 1986 Mam ten problem Tyle ze ja jestem zamężna i przed ślubem mąż mnie bardzo pociągał teraz sie okropnie roztył i nie podoba mi sie Nic z tym nie robi I to dopiero jest problem bo ile jeszzce lat przed nami??? Już ci pisałem w innym wątku. Znajdź sobie faceta. Najlepiej żonatego. Taki wie jak dogodzić kobiecie a sam się w związek nie będzie pakował bo mu przy żonie dobrze. Razem sobie pomożecie, a i psychika wasza będzie w lepszym stanie.

Gość przyznaj sie
.. do nietrudno: ogólnie łatwo zalecić zdradę kontrolowaną jako dobre rozwiazanie na brak sexu w związku. ale takie sprawy wymykają się generalnie spod kontroli. do komfortowej zdrady trzeba mieć dość luźny związek z dużą niezależnością względem zdradzanej osoby. piszę o tym choć nie jestem w takiej sytuacji, raz w moim małżeństwie byłem w coś takiego zaangażowany, ale w porę się wymiksowałem, i mam nadzieję nigdy nie być. mam obserwacje dość bliskich ludzi którzy zniszczyli swoje małżeństwa. jedni na tym wyszli górą inni polegli niestety. czyli zdrada dla relaksu, raczej nie, ale zdrada jako poczatek nowego lepszego związku , raczej tak

Gość nie trudno...
No cóż muszę przyznać, że są pewne ryzyka. Trzeba umieć się kontrolować, bo nie oszukujmy się, dobry seks buduje pewną relację międzyludzką. Dobry seks to nie włóż-wyjmij, ale prawdziwa namiętość, pieszczoty, słowa, gesty. Trzeba się zaangażować. Ale jeśli twój stały związek jest udany, a problemem jest seks, to myślę, że da się to pogodzić. Zresztą po zdradzie będziesz mieć jakigoś moralniaka, a to spowoduje, że będziesz chciał wynagrodzić to partnerowi.

Gość Pan X - Tomasz Sz.B
Ty GRUBASKU

Gość odwet
Jestem z lezbijką, goloną

Gość po trupach
DROGA N I Z N A J O M A

Gość Przyemylenia Tomasza Sz.
Co innego być dawcą nasienia, a co innego prawdziwa miłość :P:P:P

Gość Przemyślenia Tomasza Sz.
Co innego być dawcą nasienia, a co innego prawdziwa miłość :P:P:P Ps Pardą to ta moja nadwaga :P:P:P

To ta historyjka z kurą i ziarnem. No, albo y pochyłym drzewem :P:P:P

Ciekawe czy się zmuszasz

Gość baoeh gth
mam podobnie. poki dbal o siebie widzialam w parterze samca do ruchania :p , a teraz pzrestal dbac o siebie ,utyl, ciagle nie ma czasu na nic bo pracuje . ale to nie usprawiedliwia bo ja tez pracuej i dbam o siebie. teraz juz mnie nie pociaga fizyczne, w lozku jest nudno i przewidywalnie. reszta zwiazku ok. to jest moj pierwszy facet i przez to zaczynam byc coraz barzdziej ciekawa jak to jest kochac sie z innym facetem..

Gość 999999999----jak napotkamy
na kurwiarza i raz wlozy w inna dziurę to juz po nim by samemu sie doszkolic poleci na dziwkę a póżniej to juz latac bedzie do usranej śmierci byłam bardzo skromną uczuciową dziewczyną,i on rownież niedoświadczony, mimo to było nam dobrze,uczyliśmy się siebie fizyczność nas pociągała bo byliśmy oboje bardzo atrakcyjni do czasu dopóty nie skurwił się,jego była nie odpuściła od tego czasu juz nigdy nie było dobrze,wracal podrapany;plecy,tyłek w końcu musiał wyleciec z hukiem z sypialni i z domu juz nie dotknęłąbym go nigdy