Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelina_Kl

POMOCY! dajcie jakies porady ja nie umiem sie zajac rocznym dzieckiem!

Polecane posty

ciotka malego dziecka,dawno tak się nie uśmiałam. Skąd Ty bierzesz te swoje mądrości? Śmierć łóżeczkowa u rocznego dziecka? Przewracanie dziecka w czasie snu? Większych bzdur nie słyszałam. Dodam,że jestem mamą rocznego dziecka!

takiemu duzemu dziecku juz nie powinna odpazyc sie pupka ;) ciotka malego dziecka NIE PRZESADZASZ Z TYM ? to mój syn mając 20 miesięcy potrafił wkładać głowę pod wodę w basenie bo go to bawiło i się nie zachłysnął a ty gadasz o poziemie wody 5cm ? to jak się przewróci w takiej wodzie to nawet do ust woda nie wpadnie,a o smierci lozeczkwoej to ty poczytaj wiecej ;) a o pierwszej pomocy tez poczytaj bo podalas co zrobic gdy dziecko się zadławi hehe

do autorki jesli z dzieckiem sama jeszcze nie byłaś a dokładnie z tym z którym masz być to uprzedzę,że dziecko może płakać-rozłąka z rodzicami,w tym przypadku matką. po drugie trzymaj się pór karmienia tak jak jej matka,połóż spać też o tej samej godzinie,a jak zająć dziecko: -może jakaś bajka -możesz z małą zatańczyć,zaśpiewać jej,włączyć radio... pobawić się klockami,piłką...nie wiem czym mała lubi się bawić ;) możesz zabrać na spacer,dziecko w tym wieku lubi się bawić,więc nie powinnaś mieć problemu ;)

Gość hej jak poszlo poradzilassobie
?;) Mama nadzieje, ze tak :)I pozdrowienia dla kolezanki :)

Gość gość
Na pewno zainteresuje ją warszawski Teatr Małego Widza - to jest miejsce przeznaczone dla dzieci od 1 r.ż. Polecam serdecznie