Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamtate

Czy będzie mógł jeszcze pracować?

Polecane posty

Gość kochamtate

cześć mam do was pewne pytanie mam nadzieje ze pomozecie bo nie umiem poradzic sobie z tym problemem. mój tata około 3 tygodnie temu trafił do szpitala z dusznościami ,jakieś 2 dni temu wrócił do domu miał zapalenie płuc,zator na płucach i zawał płuca prawego leżał na intensywnej terapii płakał ze nie przezyje i miał wielkiego doła,przy czym te choroby są śmiertelne.Pracuje on na kopalni zarabia jakieś 5 tysiecy miesiecznie oczywiscie jak przerobi świeta i weekendy.teraz lekarz powiedział ze musi byc minimum 4 miesiace na chorobowym z czym wiąze sie to ze dostanie tylko 2500 zł wypłaty i bedziemy musieli zacisnac pasa.czy po takich chorobach nadal bedzie mógł pracowac pod ziemia? ps. moja mama nie moze pracowac bo ma stwardnienie rozsiane.

Gość dziadek k
oby nie. Niech odpocznie na rencie. Jak chcesz pieniędzy to idź do pracy.

Gość kochamtate
ja mam dopiero 15 lat i musze sie uczyc.

Gość wejszananana
przerypane:(

Gość dziadek k
przykro mi w takim razie.

Gość mart ha
to lekarz powie czy może pracować, ktoś na kafe ma ci pomóc?? nie macie wyjścia, trzeba zacisnąć pasa i modlić się o zdrowie taty

Gość kochamtate
wiem jakos próbujemy zacisnac pasa ale to nie jest takie łatwe a tym zwłaszcza ze maja 1800zł samycch opłat a gdzie do tego jeszcze koszta za lekarstwa taty i mamy.