Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u4ui4u4

zawsze staralam sie wszystkich zadowolic

Polecane posty

Gość u4ui4u4

idealna osoba idealna uczennica studentka nigdy nie sprawialam problemow!!! rodzinie ! nigdy jedyne problemy i zmarwienia na jakie narazalam rodzine to moje problemy zdrowotne ale od kiedy skonczylam 18 lat ani razu nikt ze mna nie byl u lekarza ani w szpitalu nie chcialam nikogo zeby nie mieli problemu z dojazdem i niepotrzebnie nie brali wolnych w pracy, zeby mama sie nie denerwowala zawsze mowilam ze jest wszystko dobrze a jak bylo wiedzialam ja i lekarze mimo to jak podwinela mi sie noga odrazu cala rodzina sie ode mnie odwrodila??? nie zostalam doceniona za lata wychowywania ukladnej i sluchajacej corki a jeden blad zawalil wszystko przeciez innym dzieciom rodzice wybaczaja:o

Gość jmyhbbagfgh
jeśli zaszłaś w ciążę, powinni wygnać cie z domu i wydziedziczyć. Mówię serio.

Gość fffffffffadfafa
A co zrobiłaś??

Gość u4ui4u4
nie zaszlam w ciaze:) podjelam decyzje ktorej zaluje,zwiazalam sie z psycholem:o rodzina najadla sie wstydu przez niego, po zerwaniu przylazl i gadal glupoty, nieprawde o mnie rodzinie a ja mysle ze mu uwierzyli:/

Gość JoAsia ;)
Wlasnie takim idealnym osobom jest trudniej w życiu. Sama sobie ustawiłaś bardzo wysoko poprzeczkę. Ale skoro jesteś dorosła, porozmawiaj. Powiedz im co i jak, i że chyba nigdy wcześniej nie dałaś im powodu do tego żeby Ci nie ufali. I że jesteś tylko człowiekiem, a człowiek z definicji ma uczucia, które niekiedy niestety nie idą w parze z rozumem.

Gość ptasiek nastroszony
bo trzeba byc zimnym albo goracym miec swoja jazde i nie kochac wszystkich bo to oznacza ze nie kochasz nikogo.

Gość vczvzczcdc
Twoi starzy sa nienormalni. Musisz z nimi porozmawiac, samo sie nie rozwiaze.