Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Padam ze zmęczenia......

Polecane posty

Gość A K I M A
To do łózeczka

Gość no chiba
tez mi cos ! ze zmeczenia pada caly dzien na kefe i sie zmeczyla biedaczka DO pola bys poszla to bys dopiero byla zmeczona

nawet nie mam siły pisać na kafeee.... aż mnie to dziwi :O bosheee kochany... może to starość już puka????? :( 😭

Gość no chiba
nie obchodzi to nikogo kochana

królik - iuwielbiam jak mówisz do mnie dyreńko???? :classic_cool: pamiętaj o tym, - w razie gdybyś chciała mnie do czegoś przekonać :classic_cool: 🖐️

jedziesz po kolei ;) w razie jakby co to Cię spytam może wiesz jak zbadać korelację dwóch zestawów zmiennych dyskretnych? :(

Max Zander vel Klaun gffggghhh@tlen.pl'; To kara za to że głosowałaś na niewłaściwych ludzi czyli nie na mnie . nie uwierzysz, ale na mojej karcie do głosowania krzyżyk jest przy Twoim nicku :classic_cool: 🖐️ serio!!!!

oh nie tak od razu, wszystko w swoim czasie :classic_cool: niestety, nie jestem ekspertem os statystyki :P gdzie Ty pracujesz?!

nie jest mi to potrzebne do pracy - raczej do podjęcia pewnej decyzji.... wiesz albo tak albo tak :P skoro nie mogę na logikę to może jakieś poważne narzędzie statystyczne mi pomoże ;) ps. tu znowu możesz użyć słowa "dyrcia" :D

hhehe - tu akuyrat nie mam dylematu - zdecydowanie ZA :P : P :P i to prawie w każdej sytuacji ;) a co do kwestii poważnej to za dużo do opowiadania.... chyba że znasz się na wycenach papierów wartościowych? :) wtedy powiem Ci w jednym zdaniu :P

wiesz,.... poodobno 95% studentów ekonomii i kierunków pokrewnych nie potrafi podać różnicy pomiędzy akcją a obligacją ;) także proszę CIę - nie idźmy w tą stronę - bo mogę chcieć zweryfikować tę hipotezę na Twoim przykładzie :) :classic_cool: 🖐️

nie jestem studentką ekonomii, więc mam prawo nie znać 'szczegółów' ;P a dyreńka jakiego kierunku jest absolwentką? :classic_cool:

wzbudziłam u Ciebie ludzkie uczucia, to jest osiągnięcie! :classic_cool: godne umieszczenia w CV :classic_cool: dobra, idę pisać pracę 🖐️