Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z wadami

MAM PROBLEM Z NADMIERNYM OWLOSIENIEM

Polecane posty

Gość kobieta z wadami

wstydze sie tego przed chlopakiem. to poczatki. generalnie gole sie, depiluje, ale na piersiach tez mam wloski, nie sa grube na szczescie, to taki dluzszy meszek, ale niestety ciemniejszy(nie czarny) i mozna go zobaczyc-ja go widze. jest miedzy piersiami jak i wokol sutkow:O zawsze to rozjasniam, nie chce specjlnie sie pozbywac, bo to jednak delikatna skora, a golenie odpada-bedzie wyczuwalne. wiem, ze sa jeszcze rozne depilacje laserowe, no ale... :O czy to taka straszna wada?

Gość kobieta z wadami
up;)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
Masz racje ze nie golisz bo potem odrosna mocniejsze. A czy to nie jest problem z hormonami? Zapytaj lekarza. Jesli chodzi o laser, to dziala, sprawdzilam na sobie. Ja kupilam taki do domowego uzytku (nie wiem czy sa w Polsce). Drogi ale nie trzeba do salonu chodzic:). Fakt ze zabiera to duzo czasu ale warto. Tylko do lasera musi byc jasna cera i ciemne wlosy ( bardzo ciemna cera=poparzenie ) Ja kupilam troche inny niz tu-teraz jakis nowy widze wyszedl http://www.triabeauty.com/home-laser-hair-removal?utm_medium=PPC&utm_source=GGL&utm_term=Exact_tria_laser&utm_campaign=(US)_LHR_+_Brand&002=2204281&004=2691740633&005=6461017321&006=12960730913&007=Search&008=

Gość prosze odpoweidzzzz
kkkkkkkk powiedz mi wiecej o dzialaniu tego laseru? ile musialas sobie zabiegow zrobic za nim zobaczylas efekty...napisz cos wiecej dziekuje

Gość Napisz do :Dlaczego ja?
:o