Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sorrry aleee

poleccie mi jakiś dobry film :)

Polecane posty

Gość sorrry aleee

byle nie krwawy horror, po ktorym sie zbiera na wymioty :classic_cool:

Gość sorrry aleee
hm no obojetnie w sumie. byle nudy nie było.. generalnie mam wrazenie, ze wszystko co wartosciowe juz widzialam :o

Gość sorrry aleee
poza tym ja ogladam filmy, nie gatunki :classic_cool:

Gość 367436746
Polecam Martyrs albo Człowieka Stonogę... :p

Gość a widziales/as ?
- Misja - Babel - The Big Lebowsky ?

Gość sorrry aleee
to sa horrory po 1, po 2 ta stonoga ma strasznie niską ocenę.. czyli jakis szajs :o

Gość 367436746
też tak myslałam, zel jednak nie- po prostu ludzie nie lubią mocnych hororów.

Gość sorrry aleee
no na razie mi ten babel podpasowal, chociaz wydaje mi się ze ogladalam i siostry magdalenki :P

Gość 367436746
no dobra, z normalnych ostatnio była dobra Tożsamosc z Neesonem. I taki dramat te, z z nim Etan Frome

Gość sorrry aleee
ja nie jestem ludzie. ja jestem ja.. i po prostu nie przepadam za horrorami. a ze sie sugeruje ocenami na filmwebie, no to cóż.. jeszcze nie trafilam na film, który miałby bardzo slaba ocene i mnie zachwycił takze.. chyba mam dosyć przeciętny gust, albo poprostu gówniany film to gówniany film.

Gość sorrry aleee
tożsamość ogladalam.. hmmm a coś poza wzruszającymi dramatami?

Gość 367436746
ja sie tez sugeruj e dead end z 2003

Gość sorrry aleeee
znów horror, a nawet gorzej bo pseudo horror. ja już pojde ogladac magdalenki. dziekuje wszystkim. dobranoc ps: co za chuj mi nicka zablokował? :o

Gość Hogata lol
'it's complicated' - wspaniala obsada aktorska Meryl Streep, Alec Baldwin, Steve Martin. Komedia bardzo romantyczna, przesmieszna i po prostu cudowna. Bardzo cieply film, na dlugo pozostaje w pamieci. Rozwiedli sie, nie nawidza sie, maja dorosle dzieci, ona ma juz nowego adoratora, on zostaje jej kochankiem w sekrecie przed dzieciakami. Swietny film!

Gość sorrry aIeeee
ogladalam. takie se :P 🖐️

Gość Hogata lol
'Love actually' - przecudowna komedia romantyczna, przesmieszna ale bardzo romantyczna. Z wielka, znana i fantastyczna obsada. Rowan Atkinson, Keira Knightley, Claudia Schiffer, Hugh Grant i inni znani i lubiani. Kocham ten film. Bardzo cieply i jest sie pod ogromnym wrazeniem. Daje wiare w milosc i w to, ze kazdy na nia zasluguje. Warto obejrzec.

Gość Hogata lol
Okay, jak wolisz, ja tam kocham komedie romantyczne. 'Just go with it' - takze komedia romantyczna z Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Adamem Sandlerem ❤️. Bardzo smieszna! Obejrzyj zwiastun. Wspanialy film.

Gość Hogata lol
Obejrzyj sobie 'Roxanne' z Daryl Hannah i Stevem Martinem. :) Super film!!!

Gość Hogata lol
Polecam jeszcze: - Stardust - Ps. I love you - Leap Year - Crazy Stupid Love - Enchanted

Gość sorrry aIeeeee
ja tez lubie komedie romantyczne i traktuje je jako rozrywke. film dla odmóżdżenia. chyba zadna komedia romantyczna nie zasluguje na miano "dobry, mocny i głęboki film" aczkolwiek są i te dobre komedie i takie ktorych sie ogladac nie da.

Gość nudziaaarz
Męsko damska rzecz obejrzyj, mozna sie usmiac

Gość sorrry aIeeeee
to wlasnie milosc - ogladalam zona na niby - ogladalam ps kocham cie -ogladalam oswiadczyny po irlandzku - ogladalam zostaje mi z tego gwiezdny pyl. kocha lubi szanuje i zaczarowana. zapisalam sobie :classic_cool:

Gość sorrry aIeeeee
mesko damska rzecz ogladalam :]

Gość Hogata lol
Gwiezdny pyl ogladalam w kinie 4 lata temu i bylam pod ogromnym wrazeniem. Kupilam tez dvd i co jakis czas moge wracac do tego filmu. To samo tyczy sie Enchanted i ps. I love you. Wspaniale filmy, do ktorych moge stale wracac. Zabawne, cieple, romantyczne i nie byle jakie.

Gość Hogata lol
Crazy Stupid LOve - ogladalam w kinie 2 tygodnie temu. Przezabawne z wspaniala obsada aktorska. Swietna fabula, po prostu super!!! Bardzo ciekawy film, zero nudy.

Gość sorrry aIeeeee
a jak sie nazywal ten film. nie moge przypomniec sobie tytułu. ze koles mial jakis specjalny dar i potrafił się cofać w czasie i zaczął swoją ukochaną odwiedzać od momentu gdy ma 5 lat bodajże..

efekt motyla? ja polecam into the wild ale to nie dla nastolatkow oraz madison county, human traficking o handlu kobietami eden lake, the case of david gale , taken (uprowadzona), the next tree days, i border line