Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem do reszty załamana

Dziewczyny błagam Was dajcie jakieś rady...........................

Polecane posty

Witam Was wszystkie! Mam problem, który spędza mi od jakiegoś czasu sen z powiek:( Mimo, że jestem szczupła (170zł/55kg) moje nogi to jakiś koszmar:( Codzień przed czy po kąpieli patrze w lustro i chce mi sie płakać:( cellulit to jedno, ale moje nogi są tak strasznie obwisłe, niejędrne, że to naprawdę jakiś koszmar:( Jak nieraz je smaruje balsamem, szczególnie uda to po prostu ta skóra przy każdym ruchu marszczy się w taki obrzydliwy sposób, jakby jej było po prostu za dużo na nodze:/ nie wiem jak to wytłumaczyć, ale tak to wygląda włąśnie:/ nawet przed wakacjami zauważyłam już cellulit na łydkach co już kompletnie mnie zdołowało:( Tak naprawdę nie wiem od kiedy takie są, ale w tym roku dopiero zauważyłam że to tak masakrycznie wygląda:( Boryka się któraś z was z takim problemem? Znacie jakieś sposoby na koszmarne nogi? Wiem wiem, napisyecie że dieta+ćwiczenia, ale tak naprawdę mam zrezygnować np.z mączynych produktów, słodyczy?:( Jakie cwiczenia przynoszą dość szybkie rezultaty?

Gość lolita.el
zwiotczały prawdopodobnie z powodu nagłej utraty wagi, lub może to być związane z wiekiem. Ja odchudzając się zażywałam kollagen na zmianę z kwasem hialuronowym i biegałam, aby ujędrnić ciało. Dodatkowo chodziłam na masaże, takie zwykłe, ręczne (czyt. bolesne).

dzięki za odpowiedz:) nie, nie utraciłam wagi, wydaje mi sie,ze to przez niezdrowe żarcie:( same węglowodany i cukier:(

Gość lolita.el
no to odpowiedź już znasz,a to dużo - mój system sprawdził się w 100%, schudłam bez zwiotczałej skóry - ale dużo ćwiczyłam i biegałam

ja mam podobnie... znaczy jestem też bardzo szczupła (wzrost i waga jak u ciebie :)) i po wakacjach zauważyłam, że pojawił się u mnie cellulit, a nigdy go nie miałam.. chyba wiem już od czego to.. na uczelnię chodziłam pieszo ok. 2km (w ta i z powrotem 4km) + 1km na autobus, co dziennie daje minimum 6km, więc sporo.. przez wakacje tylko leniuchowałam, więc miałam mało ruchu, w dodatku jadłam sporo fastfoodowych posiłków, nie zdrowo jednym słowem.. i stąd cellulit.. więc po prostu chyba trzeba ograniczyc spozywanie tłuszczów, smażonych potraw, słodyczy, a zastąpic to warzywami, owocami, przetworami, dżemami itp.. + biegać, spacerować, pływać (tu się rodzi problem, bo jak się pokazać publicznie w stroju kapielowym) + balsamy, kremy ujędrniające i nawilżające + peeling kawowy..

Gość yyyyyyytttttttthhhhhhhhhhh
a co to za 170zl/55 kilo ...

Gość ltg;g'
a ile masz lat?

Gość sluchamy
170/55 kg to skora na wiszacym szkielecie ktora sie marszczy,przytyj 5 kg i problem zniknie

Gość a ruszasz się?
Ujędrnić można głównie przez gimnastykę - niestety.....też nie lubię. Ale przy siedzącym trybie życia - tak jest, że ciało robi się mało jędrnę, a zwłaszcza dupa, uda....

Gość Kup sobie
bański chinskie. Sama sie masuj! Miesiac i po celulicie !