Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asni;'sdhnfvswa

Zapomniałam ;(

Polecane posty

Gość asni;'sdhnfvswa

Kurcze, jutro mój mąż obchodzi 30dzieste urodziny a mnie przez nadmiar obowiązków wyleciało z głowy, ani prezentu..a na zorganizowanie imprezy za późno...eh

Gość mamama27
bez przesady - masz jeszcze 24 godz - prezent kup może w postaci jakiegoś grupona, grupera itd - jest kilka tych portali - wybierz coś, kup - nawet jest opcja kup na prezent i wydrukuj - szybko i fajne rzecz można wybrać - a impreza - co za problem obdzwonić znajomych - zrobić coś na szybko do jedzenia - tort kupić \, zrobić albo kup gotowy lodowy - i po problemie - dla chcącego nic trudnego

Gość asni;'sdhnfvswa
Chyba n abasen go zabiore i powiem kilka cieplych slów bo na wiecej mnie narazie nie stac, dzieki za rady

Gość szalona rzeka
Ubierz sie w kokarde i stan topless w drzwiach jak bedzie wracał z pracy :D

Gość asni;'sdhnfvswa
Ostatnia rada super, niermozliwe obecnie przebywamy u tesciowej, chybaby zawalu dostala;)bo wracaja z pracy mniejwiecej o tej samej porze.Ale z jednej strony dobrze bo bedzie z kim malego zostawic

Gość dominika_d
to moze zrzuc sie na tort z tesciowa, kupcie swieczki, moze winko jakies jest w domu? I już :) wystarczy, a on pewnie będzie zadowolony. A potem może kino- jest teraz super polska komedia cos tam o kobietach- on bedzie wniebowziety - gwarantuje :) no bo pewnie kino w cenie basenu, wiec moze lepiej kino. A tort mozesz tez sama zrobic- bedzie taniej- jajka, mąka itd. na biszkopt- to pewnie masz w domu i nawet nie musisz wydawac kasy, zeby kupic. Do tego w biedronce puszka brzoskwin, puszka ananasa, świeże kiwi i duże pudeleczko śmietany 30%. Smietane ubij z cukrem. Przekroj biszkopt na pol- wloz tam polowe smietany i polowe pokrojonych owocow, przykryj 2 czescia biszkoptu - znowu bita smietana, udekoruj owocami i juz :) Koszt ciasta ok. 15 zł a reszta na kino. Zmiescisz sie w 50zł jakos z tortem i prezentem :)