Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonsbgyt

dlaczego nie ma najprostszych butow????????????pomozcie dziewczyny

Polecane posty

Gość wkurzonsbgyt

szukam takiego okazu- dlugie za kolano(w stylu muszkieterek) aby byly z elastycznego materialu i przylegaly do skory,z noskiem w szpic i na plaskiej podeszwie( bez obcasu)--- czy to takie duze wymgania? szukalam juz wszedzie i nie ma!!juz mnie to wkurza ,dlaczego nie ma tak prostego fasonu a jakies szaszki sraszki sa!! moze ktoras dziewczyna widziala cosw tym stylu? bylabym wdzieczna

Gość agęturka
moze kup od jakiejs prostytutki ;)

Gość wkurzonsbgyt
bardzo smieszne,tylko ze prostytutki nosza na wysokiej szpilce,a ja wyraznie zaznaczylam ze na plaskim

Gość chetnie sie naucze...
płaskie i z czubkiem, teraz nie nosi się takich, może dlatego nie możesz ich znaleźć? zapytaj raczej czy ktoś ma takie w szafie z lat 90tych

Gość też szukam i szukam
klasycznych i eleganckich ,ale w miarę dopasowanych do kolana ,płaskich z zaokrąglonym czubkiem i nic nie ma:-o. zoofil po co proponujesz taką tandetę,za darmo bym tego nie załozyła

Gość wkurzonsbgyt
no wlasnie ,chodzi mi o takie dopasowane do kolana,a nosek niekoniecznie musi byc w szpic,moze byc migdalowy,a to co proponuje zoofil no niby jest ok ale one sa bardzej w stylu oficerek

Gość wkurzonsbgyt
a w dodatku zwroccie uwage ze juz jak sie wpisze w wyszukiwarke ze obcas w granicach 10 cm to sa takowe ,czasem zastanawiam sie czy nie kupic takich wlasnie a potem dac do szewca zeby skrocil obcas

Gość gyhbjuki
no ciekawe czy sa jeszcze takie