Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka_brankaa

Ile trwa kurs prawa jazdy?

Polecane posty

Gość malutka_brankaa

No wlasnie ile? Czesc teoretyczna mnie interesuje bo na jazdy to chyba sie umawia kiedy sie chce.

Gość czerwone_korale
to zależy ile godzin instruktor zrobi czy całe 30 czy mniej...czy raz w tygodniu czy więcej...

Gość czerwone_korale
moj robil 1 w tygodniu po 2 h tak ze 30 h nie zrobil...trwalo to jakies 1,5 miesiaca

Gość malutka_brankaa
ło matko to za dlugo, max 3 tygodnie ;) 30 godzin najczesciej podają w mojej miejscowosci. nie da rady szybciej? czy oni ustalaja godziny czy wracac sami? to sa najczesciej pozne godziny popoludniowe? bo nie mam czym wracac po 17 ;/

Gość malutka_brankaa
*czy ustalamy sami, za rano jest i nie mysle :) jesli jes ktos zyczliwy niech mi powie jak to wyglada, bo nie wiem czego sie spodziewac a nieznane powoduje u mnie strach ;)

Gość czerwone_korale
zadzwon do jakies indtruktora u ktorego chcialabys chodzic to ci wszystko powie kazdy robi inaczej...ja mialam w soboty na 8 rano a moja siostra u tego samego instruktora tyle ze kilka miesiecy wczesniej w poniedzialki na 18...roznie to bywa...podzwon popytaj..tutaj nikt ci konkretnie nie odpowie

Gość pewnie zamawiaj
u mnie jest 30 godzin spotkania 3 razy w tygodniu po 2 godziny, pod koniec zrobimy po 3 godziny tak żeby w 4 tygodniach się wyrobic. my mamy do 18 zajecia. przewaznie sa w godzinach od 15 do 20 rozmieszczone.

Gość czerwone_korale
on ustalił nam sam godziny...ja kilka spotkan opuscilam nie bylo tyo obowiazkowe

Gość ala9148
U nas można było praktycznie codzinnie jeżdzić i o każdej porze jeżeli jazdy były późnym popołudniem to instruktorzy mnie odwozili do domu. Jezeli natomiast soboty i niedziele to zabierali mnie z domu i równiez odwozili. Myśle ze jezeli bedziesz miał wolne terminy to w 3 tygodnie zdążysz na pewno

Gość malutka_brankaa
aha czyli mozna opuscic kilka spotkan i nie ma to jakiegos znaczacego wplywu na przebieg kariery rajdowca? ;) strasznie dlugo, o godzinie 20 to musze juz hotel zamawiac, no ale wiadomo ze jest do ulatwienie dla osob ktore maja szkole lub prace. a materialy dostaje sie na kazdych zajeciach czy na samym poczatku wszystko i mozna w domu smaemu przerabiac? bo ja ogolnie samouk i nie lubie gdy ktos mi cos tlumaczy;p

Gość ala9148
nie wkleiło mi sie cale... teoria była w poniedziałki i piątki po 3 godz ale w między czasie możan już było wyjezdzać sobie godziny co bardzo przyspiesza cały proces kursu...

Gość czerwone_korale
dostaniesz zestaw do nauki (ksiazka testy dobre rady)mozesz w domu sie uczyc....

Gość pewnie zamawiaj
ja dostałam materiały na pierwszym spotkaniu (książka, płyta, testy, ksiązka z budową samochodu, pierwsza pomoc itp). idzie się dogadać z instruktorem że np wczesniej bedziesz wychodziła z zajęć, ale obowiązkowo musisz byc na zajeciach z pierwszej pomocy, u nas jest tak ze instruktor sprawdza obecnosc na zajeciach i maks mozna nie byc na 2 zajeciach.

Gość czerwone_korale
jazdy to wiadomo ustala sie z instruktorem indywidualnie...po mnie tez instruktor przyjezdza i odwozi do domu

Gość malutka_brankaa
wow to fajnie takie prawo jazdy, bo przeciez jezdzic na placu mozna nawet bez znajomosci znakow drogowych, teraz niesety jest natlok bo od lutego 2012 zmieniaja sie zasady co do czesci teoretycznej, stad moje pytanie. jesli zalicze wewnetrzny przed lutym to w WORD-zie bede musiala w lutym zdawac nowy jesli nie zdam i sie nie wyrobie? Bo miesiac czeka sie na egzamin a i tak pewnie nie zalicze znajac moj brak podzielnosci uwagi ;/

Gość czerwone_korale
z ta obecnoscia to roznie, u mnie bylo nie obowiazkowe tylko na pierwszej pomocy musialam byc

Gość czerwone_korale
jak zdasz w styczniu teorie w word to poł roku sa wazne..jak nie zdasz to piszesz juz nowe..glupie to jak zaczelismy na starych zasadach to powinnismy tak konczyc..ale to polska kraj absurdu

Gość gość
Kurs prawa jazdy różnie jest rozkładany, u www.speed.auto.pl możesz dogadać się indywidualnie co do planów jazdy i zajęć teoretycznych, moim zdaniem to ciekawa opcja, która warto mieć na uwadze.

Gość gość
A ja miałam zapisać się na kurs ale dostałam od znajomych prawko z offshoreidcardscom xD Chyba dam sobie narazie spokój bo coś czuje, że przed pójściem na studia się nie wyrobie.