Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djraff

Fotograf na wesele

Polecane posty

Gość asdewasde
takie sobie, kurcze moja kumpela robi podobne a dopiero zaczyna przygode z fotografowaniem - wiec cos tu jest nie tak ...

Gość djraff
a mi sie podobają jak i również współpraca z foto

Gość asdewasde
no to sobie zamow ta pani fotograf. pytalas o opinie, wiec ja dostalas :)

Gość Kundzia27
Miałam nie pisać, ale podejrzewam, że to reklama pani Kariny i szlak mnie trafił. Na taką reklamę dałam się nabrać w zeszłym roku. Pani Karina liczy sobie niebagatelne pieniądze za zdjęcia. Nie liczcie na to, że wszystkie zdjęcia będą się wam podobać. Jeśli się wam spodoba z 10 zdjęć to i tak będziecie w lepszej sytuacji niż ja. Pani Karina ma niesamowicie wielkie mniemanie o sobie, ale nie przekłada się to na wykonane przez nią zdjęcia.

Gość djraff
Kundzia27 podaj date ślub kiedy ci karina robiła foto to potwierdze czy tak faktyncznie było. Czy poprostu piszesz bzdury.

Gość do djraff
djraff Czy ty czasami nie jesteś tą Kariną bo w jaki inny sposób byś mogła potwierdzić wpis po otrzymaniu daty wykonania zdjęć. Wychodzi na to że jednak ten temat to totalna reklama Kariny. O Karinie sporo pisano na forach i nie były to przychylne jej twórczości wpisy. Osobiście zdjęcia zamieszczone na stronie daleko odbiegają tematycznie od ślubu pomimo że kobieta jest w sukni ślubnej. Czemu na stronie jest po jednym zdjęciu pary młodej. Czy reszta fotek nie nadaje się do pokazania?