Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyrlanddia

Sylwester w Poznaniu - gdzie?

Polecane posty

Gość pyrlanddia

witam jakie lokale możecie polecic na wypad na sylwestraw tym roku? w zeszłym roku bylismy w jakiej knajpie w centrum i była tragedia. Orientujecie sie może czy może Gościniec Sucholeski organizuje Sylwestra? Bylismy tam kiedys na jednej imprezie było bardzo miło, moze sylwka tez robią?

Gość dwukarowa
wiesz co nie mam zielonego pojęcia czy robią tam też sylwestra;/. co nie zmienia faktu ze ciekawie sie z tym Gościńcem ulokowali w tym Suchym Lesie. Jak ktos chce sie pobawić ze spokojem to ma miejsce jak ulał. a z tym sylwestrem to najlepiej zadzwoń i dowiesz sie na gruncie:)

Gość Indira Pozek
ludzie jaki sylwester wam w głowie????????????? mamy 1 listopada dopiero i co najwyzej to można sie pytac tego Gościńca o Andrzejki czy robi czy nie, a nie o Sylwka. Weźmy troche rozwagi czasowej:-p. Wiem ze kazdy mysli o nowym roku ale bez przesady - to gdzie smigacie na Andrzejki? ja sie poważnie zastanawiam nad tym Gościńcem może, ale musze mojego ukochanego jeszcze przekoncac hihi

Gość gość
Moim zdaniem super opcja dla rodziców z dziećmi w restauracji Fortezza: http://fortezza.pl/pol/aktualnosci/bal_sylwestrowy.html. Restauracja jest świetna, jedzenie pyszne, myślę, że będzie ekstra, sylwester w stylu Bonda! 499 zł za parę, i opcja jak ktoś ma dziecko to 70 zł (zapewnione jakieś animatorki) :))

Gość gość
Ja byłam w Gościńcu na Wigilii firmowej. Jedzenie dobre, obsługa raczej ślamazarna. Jedno BARDZO NIEMIŁE WSPOMNIENIE - nie można się tam bawić do rana. Nam ogłosili dość wczesny "wypad", nie wiem, czy chcieli już sprzątać salę, czy też kolejna Wigilia Firmowa miała tam być po nas. Nie było nawet możliwośc**przedłużenia czasu. A wszyscy się dobrze bawili, choć tam ciasno i no średnio przytulnie. Tak więc na Wigilie Firmowe nie polecam. No i nie polecam też żadnym nie zmotoryzowanym Poznaniakom na imprezki - powrót możliwy tylko taksówką. Albo abstynencja. Do jakiegokolwiek nocnego autobusu daleko jak diabli.

Gość devlin
jesli chodzi o takie miejscówki ktore są świetnie skomunikowane z centrum to mogę ci polecić http://www.nocleg-poznan.pl/ od razu w tramwaj i do centrum dojedziesz :) w tym roku słyszałam że ma byc sylwester poświęcony annie jantar fajnie :D

Gość zapracowanamama
Ja byłam rok temu na balu sylwestrowym w hotelu Ikar - http://www.hotelewam.pl/621-hotel-ikar-poznan.html. Było bardzo uroczyście, widać, że organizatorzy bardzo się postarali, aby gościom nie zabrakło niczego. Zdecydowanie bardziej lubię takie bale niż domówki - to było dobre na studiach. A im człowiek starszy tym bardziej przedkłada tańce i dobrego szampana nad tanie drinki w akademiku. Ale może to też kwestia tego, że przy studenckim budżecie ciężko wygospodarować tyle, by starczyło na bal.

Gość gość
gdzie iśc na bibe, możedo centrum

Gość gość
my w tym roku bylismy w www.eurohotel.swarzedz.pl/ i bylo bardzo fajnie - za rok sie tam wybierzcie!

Gość gość
My bawimy się w Parku Rodzinka http://www.parkrodzinka.pl/ bo miejsce lubimy, jest blisko nas a można iść z dzieciakami, więc odpadanie kwestia co z nimi w sylwestra zrobić.

Gość gość
W poznaniu jest taka knajpa Hanka Cafe i robia teraz Sylwester w stylu Great Gatsby, to moze byc bardzo ciekawe wydarzenie