Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamy.czek

MODELARNIA BIELSKO-BIAŁA

Polecane posty

Gość kamy.czek

Ktoś zna tą siłownię, ktoś uczęszcza? Jakie wasze odczucia? Podoba się. Jak dla mnie super klimat:) Co wy na to? A może jakaś inna siłka w okolicy???

Fantastyczna atmosfera a instruktorki naprawdę dobre i motywujace. Urządzenia profesjonalne, brak facetów, nie znam lepszego miejsca , odwiedzalam regularnie kilka klubów na Śląsku. Uczęszczamy od roku razem z trzema koleżankami i traktujemy to miejsce rownież jako punkt spotkań towarzyskich. Nigdy nie spotkałam sie ze złymi opiniami na temat tego klubu i dziwi mnie poprzednia opinia. Konkurencja chyba chwyta sie za kiepskie metody. Polecam wszystkim dziewczynom to miejsce, jest wyjątkowo.

Gość devita
Komentarz poprzedniczki jest niezwykle merytoryczny. Bełkotliwe ochy i achy. Marny marketing. Stwierdzeniem, że moja opinia jest komentarzem od konkurencji jednoznaczne dowiodła, że sama tam pracuje.

Gość gość
nigdy wiecej-!ma byc milo ale nie jest,glownie przez Pania kasujaca karnety ,brak oglady i chamstwo -wazniejsza od Pana Boga az sie odechciewa wszystkiego a w szczegolnosc**przychodzenia tam.Jest wiele innych miejsc gdzie klient jest Panem a nie na odwrot i tam tez polecam chodzic.Ja juz sie pozegnalam z Modelarnia,

Gość gość
Kiedyś chętnie chodziłam do tego miejsca, jednak po paru niemiłych sytuacjach o których słyszałam i doświadczyłam zmieniłam zdanie. Po pierwsze jest to miejsce gdzie teoretycznie akceptuje się karty benefit itp jednak ich posiadacze nie są traktowani na równi z pozostałymi klientami co polega między innymi na tym, że nie można się zapisywać na zajęcia swobodnie tylko 2 dni przed (co często oznacza że nie ma wolnych miejsc), moja znajoma opowiedziała mi również historie jak Pani z Modelarni pozwoliła jej wyjść z szatni dopiero parę minut przed zajęciami, również dała jej do zrozumienia że za mało pieniędzy dostaje Modelarnia z Benefitu (koleżanka oczywiście tam już nie chodzi) Nie rozumiem, skoro się nie opłaca to po co akceptują karty typu multisport?! Ponadto, osobiście miałam okazje przekonać się na własnej skórze niemiłe zachowanie Pani recepcjonistki. Uważam że osobom pracującym w Modelarni (nie wszystkim oczywiście) znudziła się już walka o klienta, faktycznie chodzi tam sporo osób ale wszystko może się zmienić a konkurencja nie śpi.

Gość niebedetamchodzic
niestety zgadzam się z opiniami.Instruktorzy zmianiaja się jak rękawiczki. Chyba tylko 2 instruktorki są długo , które ze sobą konkurują w ilości klientów - co akurat jest zrozumiale , ale nie jeśli chodzi o zajęcia , czyli która da większy wycisk ,a przez to odchodzą klienci bo nie chodzi o to żeby się zniechęcać. Pani menager A. bardziej zajęta męską cześcią klientów - resztę olewa. w szatni brud , smród szkoda gadać.Właściciele zmuszają wręcz do podpisyawnia umów długoterminowych a reklamowali się jako klub bez umów. karnet na rok platny miesięcznie 99 zl natomiast karnet miesięczny 159 więc róznica zasadnicza.Pocieszające ze konkurencja nie śpi

Gość gość
Kiepski klimat ma to miejsce niestety, miałam z nimi umowę na rok ktora na szczęście już dobiegła końca. Ne zamierzam jej kontynuować w tym kubie. Po roku ćwiczeń tam czułam się rownie anonimowo jak na początku. Panie w recepcji zawsze sprawiają wrażenie jakby widziały nas pierwszy raz, trenerki na zajeciach grupowych również nie sa specjalnie zaangażowane w nawiązywanie minimalnych relacji z klubowiczkami. W moim poprzednim i obecnym klubie nie jestem traktowana przedmiotowo. Przeciwnie, ternerzy zachęcają mnie do wiekszego wysiłku boobserwuja moje postepy i wiedzą na co mnie stać. Wiekszość z nas jest tu od września a dziewczyna z recepcji zna nasze imiona. To drobiazgi ale na prawdę poprawiają komfort pracy nad swoim cialem i powoduja ze chetniej i przyjemniej nam sie cwiczy. Tak na marginesie modelarnia reklamuje sie bardzo intensywnie ze jest jedynym klubem dla kobiet co ma ja wyrozniac od innych, niestety faceci sa nawet na pilatesie ze nie wspomne o innych zajeciach grupowych. Nie nie przeszkadza mi to ale w zwiazku z tym powinni zmienic starategie marketingową bo ta jest mało wiarygodna. Przykro mi ale nie polecam tego klubu źle sie tam czułam.

Gość gość
Hej , Własnie sie zastanawialam nad wykupieniem karnetu w Modelarni. Chodziłam tam ze trzy lata temu i też nie zabardzo wspominam te dwa miesiące. Myślałam że się coś zmienieło ale z tego co czytam to chyba na gorsze. Jaką siłkę polecacie,? A jak jest w FC24 na Michałowicza ? Bywa ktoś?

Gość klapa
Tylko nie podpisuj z nimi umowy rocznej. Mają zero jedynkowy system zawieszania w prawach członka jeśli 3 razy nie przewidzisz 12 godzin wcześniej że nie uda Ci się dojechać następnego dnia na zajęcia. Czyli jeśli Twoją specjalnością nie jest hiromancja i wróżenie z fusów stanowczo odradzam. Modelarnia ma system rezerwacji miejsc zwykle najlepsze zajęcie są zarezerwowane wraz z listą rezerwową na kilka dni wcześniej. Jeśli nie uda Ci się na nie dojechać a nie poinformujesz ich 12 godzin wcześniej i bedziesz miałapecha bo następnym razem bedzie padał marznący deszcz i nie udaci się wyprowadzić samochodu z garażu i nie pojedziesz to wyobraź sobie że spadły na Ciebie plagi egipskie i masz chore dziecko z temperaturą i lãdujecie w przychodni. Upssss nie wiedziałaś 12 godzin wcześniej ze to wszystko się wydarzy. Nie martw się, modelarnia ma dla Ciebie niespodziankę, teraz przez jedyne 7 dni możesz zarezerwować sobie miejsce na 0 minut przed zajęciami. To nic że przedpłaciłaś im z góry iteraz Twoja kasa cieszy pana właściciela a ty ćwiczysz w domu z Chodakowskã bo modelarnia klub Cię napiętnował. Nigdy więcej umowy z nimi. Kup sobie benefit lub inny karnet i ciesz się możliwością korzystania z kazdego klubu w mieście.

Gość Klientka M
Trafilam tu przez przypadek, ale szokuje mnie co tu wypisujecie. Chodze tam od 2 lat 2 razy w tygodniu i na silownie i zajecia, nie spotkalam sie ani razu z brudem w szatni, zawsze na silowni instruktor pomaga włączyć maszyne albo zasugeruje cwiczenie, a zajecia sa tak rożne ze można dostosować intensywnosc. Podejrzewam ze komentarz o wycisku od instruktorek padaja od osoby, ktora nie ruszala sie kilka lat i rzuca sie na boota lub spinning, a potem narzeka... jak juz ktoś chce oceniac to robcie to przynajmniej obiektywnie a nie hejtujcie bez głowy

Gość gość
Mam pewne uwagi do modelarni, ale tak skrajnie opinie mnie dziwią. Chodzę tam od dwóch miesięcy - instruktorzy są w większości przyjemni, zawsze pomagają przy maszynach, jeśli się ich poprosi zasugerują ćwiczenia, poobserwują czy wykonujemy je prawidłowo. Sprzęt jest nowoczesny, ciągle dostawiają coś nowego, a kiedy coś się zepsuje zaraz pojawia się serwisant. Panie na recepcji - cóż humorzaste. Raz bardzo miłe, a raz dość chłodne, ale nie wiele mnie to obchodzi, bo przychodzę ćwiczyć, a nie kolegować się z babkami, które wydają mi szafki. Za karnet studencki płacę 109 zł i ta cena jest ok. Szatnie nie są brudne, jedynie ciasne. Największym minusem jest jednak dla mnie to, co już ktoś tu wymienił. Siłownia miała być dla kobiet, a są tutaj trenerzy (a nie tylko trenerki jak się reklamują!) co mnie akurat peszy. Podobnie na zajęciach - często pojawiają się faceci, czasami widuję ich nawet na cardio lub ćwiczących z trenerami personalnymi w sali ciężarów. Niby nie jest to jakiś skandal, ale dla wielu, szczególnie tych bardziej nieśmiałych, pań może to stanowić problem

Gość gość
Do Modelarni zaczęłam chodzić niecałe dwa tygodnie temu i również dziwią mnie aż tak negatywne opinie. Owszem, zdarza się, że Panie w recepcji nie są jakoś bardzo uśmiechnięte, ale nigdy nie zdarzyło mi się, by ktoś był dla mnie niemiły, czy nieuprzejmy. Jeśli chodzi o instruktorów na zajęciach grupowych, które wybrałam - są bardzo kompetentni, motywują grupę i korygują błędy. Z tego co widziałam, kojarzą również uczestników (to normalne, że najlepiej osoby, które uczęszczają na zajęcia dłużej). O instruktorach na siłowni na razie nie mam podstaw się wypowiadać. Byłam dopiero dwa razy, a jako, że były to dni świąteczne, nie było ich na sali. Jeśli chodzi o szatnie - nigdy nie było brudno. Owszem, zdarza się faktycznie, że jest ciasno, ale jest to do przeżycia. Konieczności odwoływania rezerwacji dzień wcześniej (do końca dnia, czyli w tygodniu aż do 23!) bynajmniej nie postrzegam jako minus - na zajęcia często jest sporo chętnych, którzy (z tego, co udało mi się wywnioskować) tworzą coś w rodzaju "listy rezerwowej". Dajmy im szansę również wziąć udział w konkretnych warsztatach. Poza tym, możliwość zapisywania się blokowana jest dopiero po trzech takich sytuacjach - bądźmy poważni i nie marnujmy czasu innym. Minusem jest niestety plan zajęć - brak mi bardziej "stacjonarnych" form o nieco mniejszym stopniu intensywności wieczorem - zajęcia typu pilates odbywają się wyłącznie rano, a szkoda, bo dla wielu (w tym dla mnie) to właśnie ulubiona forma aktywności. Podsumowując - jak na razie zdecydowanie pozytywne wrażenia, z pewnością skuszę się na kolejny karnet :)

Gość Nina verte
W zasadzie w modelarni jest OK ale zdecydowanie odradzam podpisywanie umowy rocznej. Korzystniej jest posiadać karnet typu benefit itp. wiele razy niestety byłam zblokowana na siedem dni bo po trzech nie odwołanych rezerwacjach niestety miałam przerwe zajęciach grupowych. Posiadając karnet z możliwością wejścia do innych klubów zdecydowanie mniej zajec w tygodniu opuszczam. Nie mam nic przeciwko informowaniu klubu o nieobecności ale do 5 godzin przed zajęciami a nie 12. Problemem jest to że nie resetuje się to po miesiącu a kumuluje i stąd czasami już moge zapomnieć że opuściłam wizyte a tu niespodzianka i blokada na rezerwacje gotowa.

Gość gościówa22
niemiła niekompetentna obsługa, faceci na zajęciach, na których miały być tylko kobiety, instruktorzy faktycznie zmieniają się, ci fajni-nie dziwię się, że odchodzą....za nimi zresztą odchodzą klienci-mam zamiar wlaśnie zmienić to miejsce na jakieś bardziej przyjazne, ogólnie nie polecam

Gość biała_lilia
Do Modelarni chodziłam jakieś trzy lata temu i byłam bardzo zadowolona z obsługi i ze sprzętu. W tamtym czasie bardziej interesowała mnie trening cardio, więc wszystko co potrzebne, miałam pod ręką. Miesiąc temu znowu wróciłam do tej siłowni i troszkę się rozczarowałam. W obecnej chwili interesuje mnie tylko trening siłowy i muszę powiedzieć, że w tym miejscu niestety, ale nie ma do niego zbytnio warunków. Wybrakowane hantle (i tylko do 9 kg), sztanga bez obciążeń i brak dobrych ławeczek. Co do zajęć fitness to nie wypowiem się, bo na nie nie uczęszczam. Ale słyszałam, że dziewczyny sobie je chwalą.

Gość gość
Jeśli jest problem z pracą, to jaki problem skorzystać z innych opcji? Zobaczcie tutaj - https://www.gowork.pl/praca/bielsko-biala;l Przecież teraz niema żadnych problemów z zatrudnieniem. Nawet przeciwnie - super warunki można trafić z wielu firmach. Czemu z tego nie korzystacie?