Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawna piękność

Zawsze byłam śliczna i wszyscy zazdrościli mi urody a teraz co?

Polecane posty

Gość dawna piękność

Mam już 31 lat, patrzę w lustro nie poznaję siebie. Pierwsze zmarszczki pod oczami, na cerze jakieś niedoskonałości, które są coraz bardziej widoczne z wiekiem, oczy się zmniejszyły a kiedyś były duże i pełne blasku, policzki mi zaczynają opadać, twarz wydaje się zmęczona, bez makijażu koszmar, usta też jakieś dziwne się zrobiły. Z makijażem też już nie jest tak super. Nie ma się co ukrywać, wszyscy się starzejemy i brzydniemy!!!

Gość moja mama ma 41 lat
i wszyscy myślą, że jest moją siostrą (ja mam 20). Mam nadzieję, że zapisało się to także w moje geny :D

Gość ciekawe to co piszesz, mysle
gdybys do tego jeszcze nie byla pusta i swoja wartośc opierala na duchowych sprawach, to nie byłby to az taki problem. Ale tak jest, jak kobieta sama przed soba robi z siebie przedmiot, gumową lale, co ma byc ładna i to jej glówny atut - to potem cierpi, bo uroda przemija

Gość dawna piękność
Aha i jeszcze jakieś cienie/worki pod oczami mi się robią, nigdy tego nie miałam. Owal twarzy jakiś dziwny się zrobił też. A kiedyś byłam naprawdę śliczna, jak modelka!!!

Gość hitsezonu
było nie imprezować tyle, solarka, fajki, wóda, nocne życie - wychodzi teraz... ps. mam 33 lata, ani jednej zmarszczki, wyglądam na 25

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a tak szczerze: dbalas o siebie? odzywialas sie zdrowo? uzywalas kremow? wysypialas sie? cwiczylas itd?

Gość dawna piękność
No właśnie nigdy w życiu nie byłam na solarium, alkohol bardzo rzadko..

a co ze zdrowym odzywianiem sie dbaniem o cere cwiczeniami? jesli tego nie robilas to zacznij

Gość zakochanna
lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaa zgadzam sie w 100%;p

Gość dawna piękność
no właśnie jem byle co i sporo niezdrowych rzeczy, nie ćwiczę nic ani żadnego sportu :(

Gość mndihgiurhguirehgh
takie zycie

to zmien to napewno odzyjesz choc w pewnym stopniu moze nawet odmlodniejesz

Gość żartujeszchyba
opadające policzki????????????????? to wwieku 50 lat, ja mam 36 i nie mam takich problemów może metryka ci sie zgubiła

Gość żartujeszchyba
i na siłownię marsz, myślisz, ze uroda z leżenia się robi?

Starzenie się można jedynie delikatnie powstrzymać/wyhamować kosmetykami czy zabiegami kosmetycznymi - ono jest zapisane w genach. Tempo starzenia i rodzaj zmian masz po rodzicach - przypatrz się jak oni wyglądają lub obejrzyj ich zdjęcia, gdy byli w twoim wieku - na pewno dostrzeżesz podobieństwo. Ja mam 28lat. Nie chodzę na solarkę, nie opalam się specjalnie, nie piję, nie palę. Nie przesadzam z kosmetykami - krem na dzień i na noc do twarzy, krem do rąk, po kąpieli balsam. Do tego wyluzowany styl ubierania się (praca mi na to pozwala, nie muszę chodzić w kostiumach) i wszyscy myślą, że jestem ledwo po 20-tce, a moją córkę biorą za siostrę.Ale moja mama (i babcia) również zawsze wyglądały młodziej niż metryka wskazywała.

Gość Lebiatan
Na pewno nadal jesteś śliczna, może pokaż fotkę to ocenimy :P

Na stan twojej skóry ma również wpływ dieta (możesz dzięki niej gromadzić lub usuwać toksyny z organizmu) i aktywność fizyczna (sport wpływa na lepsze ukrwienie organizmu, sprężystość mięśni i jędrność skóry). Nie zachowasz młodości na długo jeśli wpierniczasz byle co i nie chce ci się tyłka ruszyć. To wymaga wysiłku.

Gość dziwnalaskaxd1984
Skarpetki są nie legalne od następnrgo roku ! Zobacz zdjecia ! :D Warto :) Przeczytaj o co dokładnie chodzi ! http://short4u.pl/97pTH :)

Gość ltg;g'
a nie miałaś dziecinnej, pełnej buźki? Zauważyłam, że ten typ najwcześniej się starzeje

Gość dawna piękność
Miałam buzią szczupłą, owalną, regularne rysy, a teraz jakaś spuchnieta jestem i powieki opadają.

@dawna piękność dieta robi swoje, ale i kosmetyki jeszcze mogą Ci pomóc, chyba że masz kasę to idź na zabiegi kosmetyczne albo chirurgiczne