Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke smutna z wawy .....t

zapomnialam juz jak to jest miec przyjaciolke....

Polecane posty

czy ktoras z Was ma podobnie? ja wyjechalam z kraju a gdy teraz wrocilam okazalo sie,ze wszystkie moje dawne przyjaciolki,kolezanki,pozakladaly rodziny,coz...brakuje mi osoby z ktora moglabym wyjsc na zakupy,do kina,na pogaduchy babskie przy drinku,ogolnie miec swiadomosc ze jest ktos kto moze wesprzec w trudnych chwilach...mi osobiscie nigdy nie spieszno bylo do narzeczenstwa a co dopiero do malzenstwa jest moze jakas dziewczyna ktora ma podobnie?

nie wiem czemu ale nie wkleilo mi sie koniec wypowiedzi-mialam dodac ze nie spieszno mi bylo do malzenstwa wiec moze dlatego zostalam teraz sama na lodzie,jak to sie mowi,bo wiekszosc moich kolezanek wiadomo woli towarzystwo swej drugiej polowki ;)

Gość ja ez czuje podobnie
ja mam podobnie,tyle tylko ze nie mam przyjaciol bo za duzo pracuje,moze zrobimy cos wspolnie dziewczyny? powiedzcie prosze skad jestescie i ile macie latek,moze ja zaczne,jestem ze stolicy i mam 22 lata,milo mi:)

Gość pięknego chętnie pokocham
a ile masz lat autorko? ja też za bardzo nie mam przyjaciółki...mam dużo kolezanek ale żeby cos wiecej to jakos nie ... olały mnie dla chłopaków :o

Gość pięknego chętnie pokocham
ja też mam 22 lata...żałuje że rzuciłam swojego chłopaka...on był jedyną osobą która była zawsze blisko, taki przyjaciel w sumie... racja, dziewczyny się wypinają jak znajdą drugą połówke...bo niby po co im przyjazn.. ja zawsze byłam troche inna, cenie wolność niezaleznosc...wiadomo z chłopakiem nie było tego zbyt wiele teraz nie mam nic przyjaciolki...chlopaka

Gość llalallalalalala
A ja na szczescie mam dwie dobre kumpele/przyjaciolki, trzmamy sie razem od lat, mimo ze jedna siedzi za granica, ale jak przyjezdza to urlop zawsze z nami spedza. Wszystkie mamy facetow, i spotykamy sie w parach tez czesto na jakichs imprezach itp. Generalnie jestem zadowolona ze ich wszystkich mam i nie olewam dlatego tylko ze mam chlopaka:) Dziewczyny internet moze byc wam pomocny! Spotkajcie sie, widze ze dwie tu sa z wawy!