Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obypopryszcz

pryszcze - kuracja antybiotykiem

Polecane posty

Gość obypopryszcz

mam takie pytanie czy lepszym rozwiazaniem konczac kuracje antybiotykiem jest zmienszac dawke np brac pol tabletki dziennie jesli bralo sie jedna cze wlasnie zakonczyc z grubej ruru i np 3-4 dni brac 2 tabletki kiedys konczylem kuracje metoda piersza i syfy wrocily stad moja dedukcja , moze bledna, zeby skonczyc podwajajac i wypalic france co wy na to?

Gość anident na ursynowie
jesli syfy wrocily to nie kwestia jak konczyles a tego ze po prostu kuracja byla nieskuteczna

Gość ikuytrgfsa
dobrym sposoem na poprawe kondycji skory jest koenzym q10 i siemie lniane. siemie trzeba troche pogotowac i ostawic na kilka/kilkanascie godzin. z tej wody w ktorej sie gotoowalo siemie zrobi sie taki lekki kisiel. wypij go co dziennie -poprawi ci sie skora po kilku tygodniach regularnego picia. mozesz zrobic tez tak ze tą najbardziej zgęstniałą wode nałoz sobie na twarz jako maseczke - to ma duzo kolagenu i odbudowuje skore. poszukaj na necie jak to z tym siemieniem lnianym. ja pijam regularnie i skora na twarzy jest duzo lepsza niz kiedys. bez wypryskow i wydaje mi sie nawilzona. nie mam co prawda tradziku ale kilka wypryskow lub grubsze pryszcze pojedyncze to była norma u mnie. ale na szczescie sie skonczyla. ja bym radzila to przetestowac zanim sie zacznie jakies powazne lekarstwa brac.

kuracji na tradzik jest chyba z milion, kazdemu co innego pomaga

Gość obypopryszcz
ej dzięki za rade - siostra ma to siemie bede podbieral

@babeczki w kropeczki pewnie izotrek albo cos w ten desen. @obypopryszcz dziwi mnie, ze pytasz o cos takiego na forum. w internecie jest duzo stron ktore sa poswiecone tej chorobie, na tych stronach masz wypisanych mnostwo skutecznych metod. tylko musisz poprobowac ktora zadziala u ciebie

izotek*

Gość obypopryszcz
nie no czytam , spoko, nawet o izoteku itd po prostu mam ochote eksperyment przeprowadzic i walnac na koniec podwojna dawke zamiast zmniejszyc i myslalem ze ktos mi "doradzi" czy to logiczne poza tym wy dziewczyny troche inaczej podchodzicie do problemu

nie chce cie straszyc ale te wszystkie antybiotyki sa do d... podczas brania sie super cera poprawia a ledwo odstawisz znowu pojawiaja sie pryszcze...:(

nie robila bym tak. nie wiesz co sie moze stac z twoja watroba.