Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cucicuci

jak schudnąć?

Polecane posty

Gość cucicuci

Witam wszystkich czytałam już pełno o odchudzaniu o głodówkach jednak nie wiem czy to zdaje egzamin chcialabym schudnac najmniej z 5 kg ale nie wiem jak sie do tego zabrac jakies moze rady ? prosze o pomoc i wasze sugestje, skojarzenia :)

Gość wylewna
Przede wszystkim uciekać z tego forum i iść na sfd. To bedzie pierwszy krok by zgubić wagę.

Gość cucicuci
Właśnie chodzi o to, że jestem bardz aktywna cwicze codziennie i MŻ jest oczywiscie ale waga stoi w miejscu....

Gość a co! ktoś mi zajął nick:/
5 kg to nie dużo, zacznij się ruszac, zrezygnuj z kolacji, odstaw słodycze, gazowane i słodzone napoje. NIe głoduj, bo kg wrócą ze zdwojoną siła

Gość cucicuci
Dziekuje za rade a czy jest jakis sposób żeby nie podjadac? mieszkam sama nie mam sie do kogo odezwac i czesto znajduje oparcie w lodówce wiem że to śmieszne ale jak nie lodówka to papieroski .. jedno i drugie zabójstwo... Słyszałam ze szybciej waga spada u ludzi, którzy maja wieksza nadwage niz u tych co potrzebuja malo zrzucic czy to prawda?

Gość cucicuci
Powiem tak mam 21 lat 165 cm a waga to 65 ne wyglada to tragicznie bo na górze jestem bardzo szczupła problem zaczybna sie na dole szersze biodra odstajaca pupa i uda..... Oczywiscie wolałabym ważyć z jakies 58 kg bo juz kiedys tyle wazylam i bardzo sie sobie podobałam ale mysle ze na poczatek chociaz jakies 3 albo 2 kilo zeby cos sie ruszylo waga stoi w miejsu nie wiem dlaczego sa efekty chduniecia tylko jesli sie głodze, a wiem ze to nie ma sensu bo po głodówce sie rzuce na jedzenie i nic z tego nie bedzie...