Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry mąż janusz

pytanie do pań

Polecane posty

Gość dobry mąż janusz

jakbyscie zareagowały gdyby obcy facet podszedl do was i zaproponował kupno waszych uzywanych rasjtop za 50 albo 100pln?

Gość Mjenja zawud Swetlana
Wysle ci moje poczta.

Gość dobry mąż janusz
żona na mnie sie wsciekała, przestala nosic rajstopy a ja zawsze lubiłem sobie zaniuchac i zjechac na ręcznym. Tylko boje sie troche reakcji pani ktorej bym to zaproponował. :(

Gość dobry mąż janusz
swetlana chetnie ale nie chce danych ujawniac bo jak by sie zona dowiedziała to by mnie zabiła :(

Gość wójekstaryhuejk
a moich slipów których nie zdejmowałem 3 tygodnie i waliłem codzień któraś kobietka by nie kupiła oddam za mały cyberekXD

Gość Majka99999111
Jeżeli masz fetysz odnośnie majtek noszonych to pisz na maila # majteczki91@interia.pl

Gość dobry mąż janusz
mnie rajcuje niuchanie takich jednodniowych w miejcu gdzie sa stopki :)

Ciekawe! A z linku jestes zadowolony?

Gość kjpoki[pk
niech ci zona da swoje

Gość dobry mąż janusz
swetlana link super :) Żona mi swoich nie daje bo nie toleruje mojego małego zboczenia w ogole nie nosi teraz rajstop a skarpetki mnie nie kreca :(

Niektore fetysze da sie tolerowac. Twoj nie jest taki zly. Na miejscu zonki dalabym ci rajstopy, ale nie chcialabym patrzec, jak sie przy tym zadawalasz. Schodzone ponczoszki mnie raczej odrazaja. Wyrzucam po jednorazowym noszeniu.

Gość dobry mąż janusz
moja żonka jest wogole kiepska :( cipki nie da polizac, lodzika nie zrobi, anal też nie, wogole na pieska nie bedzie. a wzielo sie to stad ze kiedys nosila rajstopki i chcialem jej po pracy masowac stopki jak narzekala ze ją bolą :( skonczylo sie na malej awanturze wywolanej przez nią a ja musze kombinować teraz

Bardzo mi przykro :-( Ile zonka ma lat? To w czym oa jest dla ciebie dobra?

Gość dobry mąż janusz
żonka 36 lat ja 39. no jest dobra, spokojna, dobrze gotuje ale w łozku to się z nia nudze strasznie :( jestem zadbany, gram w lokalnym klubie piłkarskim, wygladam na mlodszego. ona niestety powoli zaczyna sie starzec, nie mialbym nic przeciwko gdyby mi czasem pozwolila chociaz siebie popiescic, juz nie wspominajac o mnie a ona nie da bo nie rozumie niczego innego niz seks klasyczny i koniec. a ja jak na ulicy widze jakies nylonki to mi sie cos dzieje

Gość dobry mąż janusz
mimo wszystko ja kocham i nie chce jej zdradzac. a mysle ze gdybym sobie takie rajstopki kupil przez internet to by to nie byla zdrada. Mam nadzieje ze dyskrecja zostanie zachowana

Gość dobry mąż janusz
co tu tak cicho?

Gość mógłbyś mieć taką
namiętną kobietę jak ja...

Gość dobry mąż janusz
mogłbym gdybym nie był żonaty :)

Gość Mmmmm....
wyobraź to sobie tylko... Nie jestem jakaś rozwiązła, ale kochać się uwielbiam ze swoim mężem. Jest cudownie między nami,mimo,żę jesteśmy 9 lat po ślubie. Łóżko dla faceta to bardzo dużo. Szkoda,że są kobiety takie jak Twoja żona...

Gość przejrzyj na oczyy
dobry mąż janusz powiedziałabym mu ,ze w domu mam jeszcze parę par używanych rajstop i mogę mu sprzedać za 100 zł/szt.

Gość przejrzyj na oczyy
dobry mąż janusz mogę ci wsyąłć 10 par i policzę za szt.tylko 50 zł.

Gość przejrzyj na oczyy
dobry mąż janusz a majtem,pończoch nie chcesz?Mogę ci tez wysłać,nie zedrę z ciebie drogo,policzę sztukę po 30 zł.Moge wszystko wysłac noszone.nie bede sie podmywała 3 dni i bedzie zapaszek.

Gość dobry mąż janusz
juz zamowilem z tej strony ktora mi polecila swetlana. chyba lepiej zebym zwalil sobie tak jak lubie niz zeby roslo napiecie miedzy mna a zona. z inna i tak bym sie nie przespał. dzięki za odpowiedzi :)

Gość zmarszczony
janusz, ty się nie rozczulaj nad sobą. weź się za strzelanie goli, chyba że stoisz na bramce. potem zanurz nosa w swoje korki. i wszystko wróci z tobą do normy.

Najgorszy fetysz przez ktory rozeszlo sie malzenstwo bylo, mowiac ladnie wydalanie kalu na cialo partnerki. Ochyda! Wachanie rajstopek przy Tym, to jak podkradanie mamie szminki. Fajnie, ze moglam ci pomoc. Byle by tylko twoje malzenstwo na tym nie ucierpialo...