Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barrakuda...

11 typow mezczyzn na kafe (wresja skrocona)

Polecane posty

padlam :D cos uboga ta lista, moglabym ja rozszerzyc o jeszcze jakies 7 pozycji :P przede wszystkim ominales ogromna rzesze matek -polek dobra to teraz faceci: 1. liczna rzesza slawnych juz prawiczkow, czesto pogardzaja wszystkimi nie-dziewicami poprawiajac sobie w ten sposob samopoczucie chyba nie ma sie co rozpisywac :D 2. napalency - czaja sie na fotki piersiow, tylkow, nog i innych ciekawszych rejonow. Namolnie prosza, wyludzaja, podjudzaja (IMO troche podpada pod kategorie:P) czesto siedza na erotycznym tzw. stulejarze z F12 czy cos tam :D 3.lanserzy - potrafia wrzucic zdjecie siebie w okularach przeciwslonecznych (B777), z F17 w tle :D (B777), na jachcie, z super fura Albo chwala sie swoim "prestizowym zawodem" (lotnik, makler, prawnik, biznesmen) (Komiczne) albo zajebistym wygladem (Egoist) Typ narcystyczny, lasy na zainteresowanie forumowiczek. 4. "wujek dobra rada", psycholog i terapeuta w jednym - obetrze lzy, poradzi, zanalizuje, rozwiaze dylemat (Jacek J, WHO) 5. spece od polityki i zarzadzaniem RP, agresywni w swoich opiniach,zazarci, wdaja sie w polemiki, ktora partia lepsza (Shatyn) takze: skrajni prawicowcy w stylu BSA, 6. cala rzesza bezrobotnych, zgorzknialych, sfrustrowanych Nie mowie, ze to tylko ich wylacznie wina, czesc byc moze jest ofiara sytuacji gospod. w naszym kraju 7.krolowie cynizmu (zawsze szczery, IMO, Komiczne) 8. goscie - sporadycznie wpadajacy panowie chcacy sie poradzic w sprawie swoich kobiet, sposobou podrywu itp. 9. adoratorzy - adoruja czarne nicki, ktore zalaczyly fotke, zadaja pytania, probuja zaczepic, upajaja sie chwila, bo wiedza ze w realu ta seniorita nigdy by na nich nie spojrzala :D 10. "cool goscie" - wszystkowiedzacy, obyci, majacy monopol na racje :D (Adolf cos tam) 11.zrzesza sfrustrowanych onanistow nie posiadajaca sukcesow w zyciu seksualnym. frustracje przelewane sa na Murzynow,ciapatych i inne narodowosci kradnace nasze polskie dziewczyny :D przez co zmniejszaja ich szanse kopulacyjne :D (BSA)

Gość aawweweaw
ale lipa ja ma coś z każdego tego typu :classic_cool:

dziad co jadł kupę "a do której grupy zaliczyłabyś moją skromną osobę?" a co czujesz sie pominiety? :D sam sie skategoryzuj:P

Gość gsfwerfefe
barrakuda... wstaw jakaś fajna fotkę w stopkę to będziemy z tobą gadać :classic_cool:

a wiesz, ze moze wstawie :P ale na pewno nie taka, zeby mnie ludzie z kafe na ulicy rozpoznawali mam jeszcze resztki rozsadku;) ale moze taka niewyrazna..

Gość gsfwerfefe
mogą być tzyce na początek i twoja kariera na kafe nabierze rozpędu :classic_cool:

zapewne cieszylby sie wieksza popularnoscia gdybysmy wrzucili fotke golych piersiow zlecialaby sie osobniki z kategorii 2 i 11 :D

A ja bym nie miała nic przeciwko, żeby zobaczyć Twoją focię, Levvi;)

ja nie moge spać trzy dni po przepiciu i zajrzałem, żebyście mnie ululali swoią elokwencją z przeceny. Jaki to typ?

"ja nie moge spać trzy dni po przepiciu i zajrzałem, żebyście mnie ululali swoią elokwencją z przeceny. Jaki to typ?" alkoholik-insomniak...?

No to się pytam bardzo życzliwie gdzieżon ach gdzież jest na twej niekompletnej liście. Czeka Cię jeszcze dużo pracy innaczej popadniesz w schematy myślowe:classic_cool:

"Alkoholik-insomniak" True, true... Levvi, nie drocz się, ty, flirciarzu, ty...;) Chcę Cię zobaczyć, bośmy całkiem niedawno mieli fajną rozmowę na pewnym topiku i padły pewne obietnice, if you know what I mean...;)

Gość dirh4uth543ut54t5
do dooopy ta lista! nie ma ooffferrmy i sossssa a to są 2 kolejne kategorie :classic_cool:

Alef -> na topiku o czym? bo nie pamiętam abym obiecywał pokazanie komuś fotki i nie wysłałem jej :P poza tym po co ci ta fotka? :P