Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka667898999

Zabijanie żab na studiach

Polecane posty

Gość natalka667898999

Wiecie, że dalej ejst praktykowane? Ja na zajęciach fizjologii , co tydzień muszę patrzec na to, jak 6 żab (każd ana stół) jest zabijanych, albo dawanych nam do zabicia, nożyczkami - wbija się między głowę i niby przecina rdzeń kręgowy...Potem wiesza się je linkami do deseczki, ogólne śmiechy chicy i podłącza się do prądu i przeprowadza bezmózgie doświadczenie , polegające na mierzeniu progu pobudliwości dla mięśnia...Wniosek co tydzień jest ten sam - każda żaba inaczej reaguje, każda żaba jest inna. -_- Co byście zrobilina moim miejscu, bo mam wrażenie, że tylko mi takie niehumanitarne podejście do zwierząt przeszkadza?

Gość Nie wiem co mam zrobićuhjhgf
ja bym uciekla stamtad!! zaraz po psach i kotach, zaby to wg mnie najwpanialsze i ukochansze zwierzeta na swiecie. nigdy bym jej nie zabiła, nigdy...

Gość natalka667898999
ja bym nie zabiła żadnego kręgowca. robactwo, pająki owszem nie brzydzę się tego, ale żywe czujące ziwerzę ?? w dodatku baba zachęcała żebyśmy my zabijali jeden kretyn sie zgłosił i męczył biedną żabę przez 5 minut zanim ją dobił ... : ///