Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotki_2

dworzec główny poznań

Polecane posty

Gość kotki_2

Hej, ciekawi mnie jak wygląda budowa nowego dworca kolejowego Poznań główny? Widziałam wizualizacje, ale wydaje się, że mało czasu zostało na wybudowanie tego wszystkiego. Poznaniacy, czy zdążymy z dworcem na Euro? Na jakim etapie są prace?

Gość jsndjhdsbjs
ale po co budować jak w grudniu 2012 ma być koniec świata

Gość kotki_2
Końców świata było już wiele. Myślę, że nic się nie stanie w 2012, a Euro się odbędzie. To jak z tym dworcem? Z ciekawości pytam.

Gość jsndjhdsbjs
i co z tego, że dworzec będzie nowy jak pociągi się notorycznie spoźniają ?

Gość kotki_2
Poznaniacy, co u was słychać z tym dworcem?

Na dworcu bylam jakis miesiac temu, od kwietnia zrobili pol peronu. Nawet wykonalam zdjecia ekipy remontowej przy pracy. Jakas godzine czekalismy w podstawionym pociagu i wlasnie tak jak na zalaczonych obrazkach w pocie czola pracowali. http://zapodaj.net/2b1a54f6c37d.jpg.html http://zapodaj.net/fc3fa2b4cb40.jpg.html Przepraszam za jakosc zdjec :)

Dworzec w Poznaniu to w ogóle jakaś porażka. Ostatnio w niedzielę chciałam kupić bilet to były takie kolejki, że bym nie zdążyła kupić biletu. Koleżanka stała w kolejce, a ja poszłam do automatu. Wyświetlała się informacja, że ''proszę płacić odliczoną gotówką''. Mój bilet kosztuje 7,94 i nie mogłam kupić biletu, bo żółtych nie przyjmuje. I tak wszystkie tego dnia. Koleżanka też nie zdążyła kupić na ten pociąg co chciałyśmy jechać, a stała 40 minut w kolejce. Pojechałyśmy następnym. Takie kolejki są co weekend jak zaoczni mają zjazdy, a połowa okienek pusta. Bez przesady.

Ja jestem co weekend w Poznaniu i nie widzę, żeby coś w diametralnym stopniu się zmieniło. Raczej w bardzo wolnym tempie. 3 peron jest zrobiony, ale źle. Jest strasznie niski

Gość kotki_2
Dzięki za odpowiedzi.