Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boy_17

Moja dziewczyna chcę dotykać innej dziewczyny.. co robic?

Polecane posty

Gość boy_17

Otóż dzisiaj moja dziewczyna powiedziała mi, że mam się nie obrazić, ale ona chciałaby podotykać cipki innej dziewczyny, i że ja też będę mógł przy okazji.. tyle że może jestem dziwny, ale ja nie chcę bo uważam że to zdrada, zarówno jak ja bym dotykał, jak i ona.. Co powinnienem zrobić?

Gość olaboga123
powiedzięc jej to co myślisz

Gość boy_17
powiedziałem.. że jest to dla mnie osobiste przeżycie, i niechciałbym żeby dotykała albo była dotykana przez kogos innego niż ja.

Gość Nieco starszy
Do boy_17 Czys Ty powariowal? Przeciez to wspaniala frajda!

Gość 3647238074389247923847
jak to co? kombinuj kamerę i cisza na palnie

Gość boy_17
Wiecie..tylko jest jeden problem.. taki bardzo specyficzny.. ja ją Kocham i nie chce dotykać innej, wcale mnie to nie kręci.. jestem z gatunku Mężczyzny, a nie chujka lecącego na seks.. Jestem z nią nie po to by mieć co poruchać.,. tylko po to, żeby mieć kogoś kim mogę się zająć i opiekować, kogo kochać i kogoś kto będzie kochac mnie.. więc odpowaidam iż nie jest to wgl frajda :) że tak powiem to mnie to "boli" jest mi niemiło..;/

Gość Samira_90
Imponuje mi Twoja postawa bo niestety wielu facetów byłoby zachwyconych na Twoim miejscu. Nie bardzo wiem niestety co Ci mogę doradzić. Myślę, że wiele dziewczyn ma skłonności homo, jednak mało która tak naprawdę odważy się wdrożyć marzenia w życie. Ja np. też nieraz podniecam się lesbijkami na filmie i nawet powiedziałam o tym swojemu facetowi, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie, żebym w rzeczywistości mogła dotykać się z kobietą. Poza tym jeśli chodzi o związki to mam takie podejście jak Twoje. Jeśli już z kimś jestem to chcę być cała tylko jego, nie chcę dotykać innych osób, bez różnicy czy to mężczyzna czy kobieta. Musicie poważnie porozmawiać. Wytłumacz jej wszystko na spokojnie, powiedz jak na to patrzysz, nie bój się mówić o uczuciach, powiedz jak się czujesz z tym, czego się od niej dowiedziałeś. Jeśli Cię nie zrozumie to może to jednak nie jest dla Ciebie odpowiednia dziewczyna.

Gość boy_17
ona to rozumie i wie.. i jest jej z tym źle.. ja poprostu boję się, że jak się nie zgodze na to, to ona pojdzie bez mojej wiedzy i nic mi nie powie.. ;/ a do tego dowiedziałęm się, iż zakochała się w innym chłopaku, ale chce mnie bo mnie kocha, a na jego widok poprostu ma banana i się raduje z całęgo serca.. boję się że przerodzi się to w coś więcej.. ;/ ale nie wiem..

Gość wójekstaryhuejk
wziąłeś sobie less to masz nie sie zdecyduje czy chłopczyk czy dziewczynka czy krakowiaczek

Gość boy_17
ona nie jest less.. no ale ;) poprostu po alkoholu ma ochotę podotykać dziewczynę.. i pocałować.. dobrze wsumie, że nie innego chłopaka :D

Gość wójekstaryhuejk
kobieta nie powinna pić bo jej po makówą pali sie konopia

Gość księżniczka jest tylko 1
to słodkie jak dziewczyny się dotykają

Gość lhyjugbkiuygv
Jak ja zaproponowałam chłopakowi trójkąt z inną dziewczyną to miał minę małego chłopczyka, który dostał swoją wymarzoną kolejkę:)

Gość weronata
Wiem że mój facet chciałby zobaczyć mnie jak się dotykam ,pieszczę i całuje z inna kobietą. Jak mi o tym mówi to i ja nabieram na to ochoty.

Gość xxl-men
A seks z toba i z kolezanka wchodzi w gre?

Gość fotel
z tego co piszesz wnioskuje ,że to zdzira i pustak.pukaj ją w różnych konfiguracjach ile się da.i tak już zbyt długo razem nie pochodzicie.

Gość obserwator11
kilka milionów mężczyzn oddało by królestwo za taki show w którym jego żona/dziewczyna lizę cipkę inne ja jestem jednym z nich POZWOL JEJ i rozkoszuj się tym widokiem

Gość igram
no coz chłopak jest młody:) i nie zepsuty.wynika z tego ze laskie w jego wieku sa bardziej zepsute;)

Gość psstt*
ja jestem tym jednym z kilku ............

Gość no tak.....
Wmozgu jej sie przewrociło, dzisiaj babka jutro facet

Gość DJADAM0S
Proponuje ci zacząć dotykać innych chłopaków i zostać gejem jak ja;)

Gość psstt*
ale porównanie........ masakra

Gość boy_17
ona nie jest pustakie, i darować sobie takie komentarze.. nie mówie ze nigdy nie miałbym ochoty na seks z inną, nawet dotykanie sie.. ale tylko przy niej, i z ładną jakąś dziewczyną, najlepiej z którąś z byłych, do której coś czułem.. nie umiałbym pocałować dzeiczyny do której czegoś nie czuje

Gość gość
Moja dziewczyna wyznała mi ostatnio coś podobnego. Kiedyś całowała się z innymi laskami, ale marzy jej się przespać z jakąś. Pytała się mnie czy bym jej na to pozwolił. Ale ja nie mógłbym przy tym być. Nie wiem jak mam zareagować?

Gość gość
Hmm to zalezy, choc ja raczej nie mialbym nic przeciwko(pod warunkiem, ze zabawa bylaby razem) to w sumie rozumiem mniej wiecej o co Ci chodzi. Powiedz jej, ze nie bo chcesz na wylacznosc, a sam nie bedziej z innymi. Jak zmienisz zdania i ona nadal bedzie chciala to wtedy ustalcie jakies zasady na ktore sie zgodzicie...

Gość gość
TO zostaw ją, ja ją przygarnę z ogromną chęcią, taka dziewczyna to SKRAB! :) Ty nie jesteś jej godzien!

Gość gość
Nie, nikomu jej nie oddam. W ogóle dziwna sytuacja, bo z jednej strony ona tego chce i jest to jej fantazja, ale z drugiej strony nie chce mnie zdradzić a dla nie byłaby to zdrada.