Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiednyMuzyk22

TARGI PRACY byl ktos???

Polecane posty

Gość BiednyMuzyk22

w srode odbeda sie w moim miescie pierwszy raz targi pracy skierowal mnie tal urzad pracy ktoty to wspolorganizuje byl ktos moze na takich targach pracy? czego tam moge sie spodziewac? i czy jest szansa znalezc tam zatrudnienie wieksza niz przez ogloszenia?

Gość Mateusz_cebulasz
byłem mój znajomy zostawił cv i pracuje teraz na jednym z portali internetowych na zlecenie, wydrukuj sobie pare cv i pozostawiaj w firmach.

Gość BiednyMuzyk22
CV to mam chyba z kilkadziesiat bo nadrukowalem ich od cholery zeby poroznosic gdzie sie da a mowil jak to wyglada?

Gość Mateusz_cebulasz
jakby to powiedzieć na targach pracy masz wszystkie firmy w jednym miejscu szukające pracownika i dzięki temu nie musisz łazić po całym mieście.

Gość BiednyMuzyk22
ale jak tam jest? uslugi przemysl jak to wyglada? bo nie chcialbym pojsc i zobaczyc ze tam tylko mundurowi plus KGHM i tyle z interesu

Gość olorinek
sadze ze warto isc

Gość BiednyMuzyk22
chociaz zebym wiedzial z jakiego "sektora" sa tam zazwyczaj pracodawcy i jak wyglada tam rekrutacja czy cos

Gość ogg_27
Niewiadomo jak to zalatwa w nasych realiach

Gość BiednyMuzyk22
Moze dzis mi ktos udzieli konkretnej odpowiedzi :)

U mnie targi pracy wyglądają następująco: nazapraszają kilka firm, a i tak okazuje się, że tylko 1 osoba znajduje pracę, bo nie ma więcej etatów.

Gość BiednyMuzyk22
no jak to??? to poco te firmy przylaza jak nie zatrudniaja

Pokazać się. Ostatnio było tak, że firma zatrudniła na produkcję 100 osób. Przemilczano tylko fakt, że tydzień wcześniej zwolnili 100 osób, a za nowo przyjętych dostali dofinansowanie z urzędu pracy.

Gość BiednyMuzyk22
zreklamowac?? poco reklamowac sie wsrod bezrobotnych bez pracy?

Bo na targach oprócz bezrobotnych są same szychy: oczywiście dyrektor PUP, burmistrz, czasem starosta. U mnie targi wypadały tak przed wyborami, więc cała świta przybyła pokazać się wśród plebsu. No i jak burmistrz zobaczy, że firma X chce zatrudnić bezrobotnego, to patrzy na nią przychylniej

Gość BiednyMuzyk22
ja sie martwie ze bedzie tylko mundurowka i KGHM ;/

Gość BiednyMuzyk22
biedny muzyk a nie gniewasz sie ze czasem uzywam twojego nicka ps jestem kobieta :)

Gość BiednyMuzyk22
gniewam - i zauazylem taki proceder wiec mam juz alternatywny nick - wgl to po co to robisz?

Gość BiednyMuzyk22
spodobał mi sie wiec sobie go przywlaszczylam trzeba bylo sie zaczernic a jaki masz ten alterntywny ;):0:)????

Gość BiednyMuzyk22
no chyba logiczne ze nie powiem

Gość BiednyMuzyk22
moze tego altenatywnego tez juz uzywam, mam juz chyba z 80 roznych nickow :)

Gość BiednyMuzyk22
a niewiem ostatnio jak sprawdzalem to nic nie bylo ale w sumie milelu juz ladnych pare dni i mogla cos sie pojawic

Gość gość
Odświeżam. W przyszłym tygodniu w moim mieście są Targi Pracy. Może ktoś ma bardziej aktualne informacje na temat tego, jak to wygląda? Chodzę od stoiska do stoiska i zostawiam CV? Rozmawiam z przedstawicielami firm? Zostawiam swoje CV czy dołączam też list motywacyjny? Będę wdzięczna za wszystkie rady i sugestie.

Gość miśka31899
Niestety nie jestem wstanie Ci pomóc. Mam za to wiadomość dla wszystkich mieszkańców Wrocławia. Już niedługo w waszym mieście odbędą się Bezpłatne Targi Kariera IT. Jeżeli kochasz informatykę to musisz na nich być! Chcesz wiedzieć więcej? Zajrzyj pod ten adres http://poradnikpracownika.pl/-bezplatne-targi-kariera-it-juz-niebawem Znajdziemy

Gość gość
My sie wystawialismy! To swietna sprawa by pozyskac ciekawych pracownikow. ALe trzeba sie postarac by stoisko bylo wyjatkowe dlatego my mielismy projektowane w http://art-co.com.pl/ zeby wygladalo wyjatkowo!