Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elcia234

PRZECZYTAJCIE PROSZE

Polecane posty

Gość Elcia234

Witam. napisze krotko.Kochalam sie z chloapkiem skonczyl we mnie,a ja mialam dni plodne.Bylo to niecale dwa tyg temu.Jutro mam dostac okresu,a mam sluz.I nie wiem czy sluz, moze wystapic po zaplodnieniu czy nie??

Gość hygbuf
jesli masz gesty bialy sluz to prawdopodobnie jestes w ciazy. zrob test

Gość joannnna 112
nie sluchaj ich - za wcześnie by mowić o ciązy, zrob test za tydzień - moim zdaniem80% ze jestes

Gość Ewcia 2er
czekam na okres a tu juz 15i ni huhu zawsze mialam regularny musze poczekac albo na okres albo tydzien zeby zrobic test

Gość Ewcia 2er
Spokojnie nie zemdlalam:) bedzie co bedzie mam 18latek ale jak bylo przyjemnie trzeba wziasc odpowiedzialnosc:)bedzie owoc naszej milosci tylo glupio jak sie nakrecimy a potem bedzie rozczarowanie

Gość Ewcia 2er
Tatus 22lata mlody wiek ale ma poukladane w glowie on by strasznie sie ucieszyl jakbym byla w ciazy skakal z radosci juz doczekac sie nie moze zeby okresu nie bylo i pojechac po test nawet pokazywal na allegro jakie wozki poszukal lozeczko i inne

Gość joannnna 112
ewcia na twoim miejscu zamiast o rodzince myslalabym o maturze i studiach

Gość Ewcia 2er
Zle Napisalam chodzi mi ze doczekac sie nie moze czy bede miala okres czy nie bo on pragnie miec bobaska

Gość przyszłyyy premier RP
no nie mów! ja mam 20 i jakbym zaszła w ciąże to bym sie załamała

Gość Ewcia 2er
Ma prace,studiuje.A mieszkac to u mnie,mam duzy dom.Ale to nie wiadomo czy bede w ciazy

On pragnie mieć zabawkę. Uwierz mi, nawet dojrzali faceci czasem nie wyrabiają z niemowlakami, a co dopiero 22-latek. Czy jemu się zdaje, że to bułka z masłem? Zrywać się co chwila w nocy i 100 innych rzeczy. Teraz tak gada tylko i ta jego euforia jest dziecinna moim zdaniem. Cały trud spadnie na ciebie rzecz jasna, a on się będzie w giligili bawił. Mniej więcej sobie wyobrażam... ale życzę wam jak najlepiej i żeby kasy nie zabrakło.

Gość Ewcia 2er
Wiadomo ciezko by bylo na poczatku z mysla jak powiedziec mamiw choc mame mam super.Ale zeby sie zalamac to nie kocham dzieci nad zycie ;-)mam z dziecmi doczynienia na co dzien bo jestem wolotariuszka w domu dziecka to caly czas zajmuje sie dziecmi do 3lat chcialam sie takimi malymi kochanymi szkrabami zajmowac a do szkoly chodze na weekendach co dwa tyg dom dziecka to mok drugi dom bo od pon do piatku tam jestem

Gość Elcia234
o matecko najswietsza. Dopiero teraz przypomnaiałam sobie ze to nie sluz tylko budyń. Wiecie, takie zabawy z łukaszkiem.

Gość Ewcia 2er
Zabawke to nie. Wie ile to pracy ze w nocy srednio co 2 3 godziny placze ile to nocy nie przespanych jak ciezko jest zajmowac sie dzieckiem zawsze mi mowi jak bedziemy miec bobaska to wszystkiego skarbie mnie nauczysz a wiadomo ze w nocy to ja bym wstawala nawet bym nie chciala zeby moj wstawal wiedzac ze rano idzie do pracy jak jest u mnie albo ja u niego i np gotuje obiad to zawsze mi pomaga albo cos innego to w wszystkim chce mi pomagac

Też pomagałem... może dziwne jak na faceta ale kiedyś znalazłem się tam przypadkowo z jakiegoś powodu i byłem tak oblegany, że opiekunki same zapytały czy nie zajrzałbym czasem. Te dzieci były tak przywiązane i tak biedne emocjonalnie, że psychika zaczęła mi siadać.

Gość Ewcia 2er
Studia to nie,mam zrobione dwa kursy na poczatku listopada bede robila 3kurs niestety wtedy bede mniej mogla chodzic do domu dziecka :(jak skoncze liceum to ze miec z 5kursów po liceum pojde do szkoly straz miejska funkcjonariusz celny cos w tym stylu policealne zeby miec kilka zawodow

Gość Ewcia 2er
Mi to sie plakac,chce jak mowia:mowia kociam,kosiam,kocham ciocia i sie przytulaja to az serce sie kraje i zal mi jak zbieram sie do domu a rano juz czekaja to przylatuja i tula;-)psychike mam mocna ale nieraz jak wychodze z domu dziecka to mi sie plakac chce ze musze juz isc a ich zostawic

Gość Elcia234
zor!!! Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor !!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!A zor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor! !!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Az or!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!! !Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azo r!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!Azor!!!

Ja miałem przypadki, że chciały iść ze mną, prosiły żeby je zabrać na zawsze... raz nawet jedno zerwało się z budynku i dogoniło mnie na przystanku... co byś zrobiła i co powiedziała wtedy?

Kilka lat później w tamtej placówce wykryto aferę polegającą na wykorzystywaniu... aresztowali dwóch 16-latków i jakiegoś pedagoga który został zatrudniony w międzyczasie. Boję się myśleć czy ofiarami nie były któreś z "moich" dzieci. Może już wtedy.

Gość joannnna 112
PIERTOLISH :o

Gość Ewcia 2er
Wtedy jak takie cos sie stanie to nie wiedziec co powiedziec bo tak jakby kamien ci spadla na serce cos sciskalo ale pewnie bym kucnela zeby zrownac sie z dzieckiem zlapac na raczke powiedziec np mikolajku nie mozesz zemna isc ty masz tu swoj dom rodzine a ja dalej ale nie martw sie zanim sie obudzisz ja juz bede pojdziesz zjesz kolacje amciu amciu popluskasz sie w wannie pojdziesz do lozeczka i zasniesz a jak rano wstaniesz bede juz

Gość joannnna 112
NIE ROZUMUEM NAPRAFTĘ :( PSHPRASHAM NIE HCIALEM :(

To za mało. Poczuj desperację tego dziecka, że aż zaplanował że ucieknie stamtąd, dogoni mnie i ja go obronię i zabiorę... i poczuj jego rozczarowanie jak mnie ściskał za rękę, a ja musiałem jak kat odprowadzić go z powrotem. A dom taki zajebisty, że babki nawet nie zauważyły że go nie ma... Ja już nigdy nie będę taki sam po tym.