Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabcia.

Zwiazek na odleglosc... Zerwanie.

Polecane posty

Gość Gabcia.

bylam w zwiazku na odleglosc 3 lata w marcu by bylo, klamal mnie sporo razy, jak przyjechalam do niego, nie chcial mnie wziac do domu, pomimo to, ze dostalam zaproszenie! klamal ze w gg ma mnie siostry i mame, gdy do niego pojechalam, wlaczal w telefonie gg ( zaslanial sie) co mi dalo znak, ze ma tam jakies dziewczyny... i tak... strasznie sie meczylam w tym zwiazku zdalam sobie z tego sprawe (ciagle zdawalam, ale jak sie Kocha to sie kocha) w skrocie powiem, ze na gg dostal prezent od pewnej dziewczyny :/ (przyznal mi sie ,ze jej i innym dziewczynom zali sie z naszych problemow, jaki to on biedny) a na serio to ja biedna bylam, zle mnie traktowal ; mowil cos typu " spadaj," "wez sie", "odczep sie" - czego w zyciu by nie powiedzial tym dziewczynom ! ktorych nie zna a pisze i to o nas! :(( zapisalam sobie tej dziewczyny nr, dzieki temu prezentowi ,ktory nie byl sekretny, i zauwazylam ze jak ona byla dostepna (on dlugo siedzial, nie pisal do mnie) jak jej nie bylo(siedzial kilkanascie min, i tyle) niedawno bylo tak, ze siedzial (jej nie bylo) pisal do mnie ledwo i od niechcenia, poszedl (minely 3 min.) ona stala sie dostepna, i on po tych 3 minutach rowniez!) potem nie pisal juz.. mowil"nie mam czasu"... gdy zerwalam wczoraj , napisalam tej dziewczynie ,ze nie zycze sobie odgadywania mnie, (ignorowala mnie w gg)! i siedzieli na tym gg do jakos 1:40 w nocy :( pomozcie ,dobrze zrobilam? wyczuwalam klamstwa i wszystko... :((

Gość mialas racje.....
hej wedlug mnie bardzo dobrze zrobilas:)nie masz co zalowac i przejmowac sie nimi tym np ze oboje siedza na gg.z tego co piszesz to widac ze jemu nie zalezalo .ps. tez jestem w zwiazku na odleglosc

Gość matkooo cvivi
ile ten gowniarz ma lat zrobilas bdb usmiechnij sie nie masz kogo i czego zalowac pozdrawiam

Gość Gabcia.
matkooo cvivi - 16 i pol...

Gość mialas racje.....
to co sie dziwic ze tak sie zachowywal jak ma tyle lat

Gość Gabcia.
mialas racje..... - no tak, ale jesli by mnie darzyl prawdziwym uczuciem to wiesz, inne by sie nie liczyly, nie klamalby, (tak sobie to tlumacze) a z takiego jego zachowania wnioskuje ze sie mna bawil.. :( ciezki charakter potrafil "ustawiac mna".

Gość mialas racje.....
a tak zapytam ile masz lat? dobrze wnioskujesz

Gość Gabcia.
mialas racje..... - 15 i pol :( myslalam o tym zwiazku na powaznie, mialam nadzieje,ze damy rade:( ale przeciez jak sie dusilam w tym zwiazku.. nie wspieral mnie, choc zapewnial,ze mam w nim wsparcie. teraz na gg siedzi jak siedzi wlasnie ta dziewczyna, o ktorej wspominalam :( zalezy mi, Kocham, ale mam sie meczyc? :(