Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziuniaelicantano

poronienie, czy mozliwa pomylka

Polecane posty

Gość dziuniaelicantano

jestem w 7 tyg ciazy, tydzien temu widzielismy na usg 4mm malenstwo z bijaym serduszkiem (130 uderzen), 2 dni temu lekarz powiedzial ze plod ma 9mm ale brak akcji serca - poronienie. Jakby serduszko wlasnie przestalo bic. Co moze byc tego przyczyna? Jestesmy zalamani, czy mozliwe jest ze lekarz sie pomylil? Ze nie przelaczyl na jakis tam tryb? Wiem, ze glupie pytania ale taka pusta pozostaje ...

Gość mohitooo___
Moze sie pomylił, kto wie...idz na konsultacje do innego gina z dobrym usg i tyle... skad jestes?

Na pewno dostałaś skierowanie na zabieg łyżeczkowania. Na 100% jeszcze raz Ci zrobią usg żeby się upewnić. Niestety takie pomyłki rzadko się zdarzają, przykro mi bardzo.

Gość dziuniaelicantano
mieszkam pod Warszawa, u nas jest tylko 1 ginekolog, podobno dobry, ale czy jest szansa ze sie pomyslil? Kazal czekac na krwawienie, ze moze sie sama oczyszcze a jak nie to za tydzien do szpitala.

Gość mohitooo___
no tow poniedzialek poszukaj w W-wie jakiegos dobrego specjaliste w dziedzinie usg prenatalnego i konsultuj sprawe:)

Gość dziuniaelicantano
mohitoooo a po co ci wiedziec skad jestem? liczysz na poronienie kogos znajmoego?

Gość mohitooo___
rana,jaka z ciebie idiotka to az mi cie zal tak sie sklada,ze moja siostra pracuje w rejestracji bardzo dobrej przychodni z diagnostyka usg w k-cach i chcialam ci polecic-gdybys byla z okolicy!!!! ja pierdole,jakim trzeba byc czlowiekiem zeby taki tok rozumowania miec jak ty???

Gość mohitooo___
nie, no serio...rozjebalas mnie kobieto:O dno:O

Gość 7 zyc kota
U mnie 2 lata temu lekarz postawił błedna diagnoze: przykro mi, serduszko nie bije - dal skierowanie do szpitala. A tam: Serduszko bije. Lezalam jeszcze tydzien i plamiłam...poronilam.

Mohito Nie przejmuj sie,autorka to jakas idiotka Swoja droga autorko-ponoc kazdy sądzi według siebie, moze to ty liczysz na czyjes poronienie?

Gość o żesz:O
NO WALNELAS AUTORKO JAK ŁYSY GRZYWKA O KRAWEŻNIK!