Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w szoku...

jakie malutkie dziecko... niewyobrazalne ...

Polecane posty

Gość ale ktory to tydzien?
Eternal, ja Cie chyba kojarze z tematu o ciązy bliźniaczej? podczytywalam Was. A Twoje dzieci, jak dały rade w 29tc?

Gość foka100100
lejla,zamilcz bo sie kompromitujesz,serio:O

lejla a pomyś o czym się rozmawia w dziale ciaża i macierzynstwo? w dziale film gada się o filmach, w dziale kuchnia o gotowaniu to wysil się i zrozum ze tu gada się o dzieciach

który to tydzień - wszsytko skończyło się dobrze. nie mamy żadnych problem z wcześniactwem :)

Gość lejla28
o dzieciach a nie o ich kupach...w dziale kuchnia rozmawia się o jedzeniu a nie o tym ze trzeba najpierw swinię prądem ogłuszyć następnie zabić żeby to mieso było...zrozumiałas aluzję kretynko?

Gość o proszeeeeeeeee
ignorujcie ta idiotke

Gość tha tha tha
jezuuu jaki zajebisty tok rozumowania,godny jakiegos psychopaty "dziecko-kupa-swinia-prad-zabijanie-mieso...." dzizas,seryjny morderca by sie nie powstydził!!

Gość jgjuyiyuiy
ale to dziecko na filmiku jest jeszcze żywe czy nie?dlaczego oni tak sie usmiechają,wszyscy to dziecko biora na ręce,całują?skoro zyje to dlaeczego nie w inkubatorze,a jesli zmarło to czemu tak sie cieszą?

Dziewczyny,olejcie ta lejle srejle -w mysl zasady: "Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "

Gość podziwiam matke
ze mimo straty dziecka zachowala pogodna twarz. zreszta podobnie jak ojciec i inni czlonkowie rodziny. mieli okazje ochrzcic to dziecko i godnie sie z nim pozegnac

Gość ale ktory to tydzien?
to fajnie eternal, że wszytsko ok PS mnie tez ten film niesamowicie wzruszyl - do łez - a dzieci nie mam. Nie każda bezdzietna to gimgowno

Gość w szoku...
a jak pomysle o tych idiotkach co zabijaja swoje dzieci to bym je przywiazala do krzesla i takie tortury zrobila ze sie to w glowie nie miesci:/ zabilabym wszystkie matki ktore dokonuja aborcji wiedzac ze dziecko jest zdrowe ( nie mowie o aborcji gdy dziecko zagraza np zyciu matki ale o bezmyslnych babach ktore wpadaja a potem zabijaja te niewinne dzieci... :/

Gość Do lejli
Lejla popatrz na to z tej strony, Ty pewnie urodziłaś się w terminie a jednak jesteś w jakiś sposób upośledzona, ludzie Ci z pewnością współczują, więc Ty innym też mogłabyś.

jak dla mnie to żaden potwór.Wiem jedno że odkąd urodziłam dziecko zrobiłam się bardzo miękka na te sprawy...

ja sama podziwiam tych rodziców..Nie miałabym w sobie na tyle siły abu urodzić dziecko,żeby mi powiedzieli że szanse na przeżycie są równe zeru,zobaczyć je i potem oddać,pochować..

Gość hhhmmmm
Dobranoc wszystkim Wam!

ja wczoraj ogladnęłam ten film - płakałam bardzo. Pózniej myslałam dosc często o tym dzieciatku i jego rodzicach. Mysle ze ten film pozwolił im pogodzic się ze stratą córeczki. Oni się z nią żegnają, dokumentują jedyne chwile jakie mogli z nia spędzic. Nie chcą by czas życia tego dzieciatka został zapomniany po prostu bo ono jednak żyło przez 21 tygodni w łonie matki. Urodziło sie za wczesnie ale to nie znaczy ze nie bylo ich dzieckiem któremu nalezy się miłośc. Widac na tym filmie jak oni kochali to dziecko - pełno w nich czułosci i milosci. Dla mnie to bardzo piękny i wzruszajacy film. Patrze na moje dzieci i dziekuję Bogu ze dane mi było spokojnie donoscic je i urodzic. Że są zdrowe i pięknie sie rozwijają, jednoczesnie modlę sie za nie kazdego dnia. Nie wyobrazam sobie co zrobiłabym na miejscu tej rodziny - umarłąbym z bólu. Czy zrobiłabym taki filmik - nie wiem. Chyba w tym momencie chiałabym umrzec wraz ze swoim dzieckiem.